Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PO ČIJEM NALOGU SE BLOKIRAJU HAMINI POSTOVI NA KLIX-U? Čovjek koji nije vidio, posjetio i upoznao druge zemlje, druge kulture, drugačiji pogled, stav, mišljenje.. kako da on vidi preko brda, preko rijeke, kako da mu Bosanci vjeruju i uzdaju se u njega?
I još govori o nacionalnom pomirenju,hahahaha. Ha,ha,ha , ko nam govori.
Ovaj potur zaboravio kako Europski glavni gradovi izgledaju / stalno je u Istanbulu i Ankari
@kraftwerk -- ahah.. ne znak kad je iskreno zadnji put bio u Parizu, Londonu, Rimu i Berlinu. Ali istovremeno treba se priznati da je i Istanbul svjetski grad, barem onaj Europski dio. Problem je u tome da on ne ide toliko u Istanbul koliko u Ankaru, koja je katastrofa. Naravno za SDA Talibana, Ankara je super, ali ti i glasaju Bakira
Verovatno su pozvani i Nemci, Austrijanci, Madjari, Bugari, Turci. Mene samo interesuje kakav je osecaj Bakira kada zna da su muslimani tog doba bili na suprotnoj strani. Koga i sta predstavlja, mislim da ni On sam ne zna.
mislim da si glup ko majmun, kakve bolan ima veze sta je bilo prije sto godina, to samo vama tupanima nesta znači, ostatak svijeta je nastavio da živi
obzirom da ste vi u Grčkoj bili, ne treba pitati gdje su drugi bili...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pošteno, treba neko da predstavlja i poraženu stranu
Pa može se sa sigurnošću reć' da ima genocidniji narod i od đikana a to su Briti i ovi Frantzuzi
Mile na CUM-u !!
Pripazi ti bake da te tamo ne zatvore...znaju ti back ground porodice
KONAČNO su napravili tutorijal za ovo ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE