Komentari (506)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi, koji su ostali u ratnom Sarajevu i bili ubijani i ranjeni od Mladicevih i Karadzicevih granata, takve monstrume ni ne mogu pravdati ni braniti. Ti Srbi, iz ratnog Sarajeva, danas odlaze iz Sarajeva jer ovdje nemaju posla dok u Sarajevu, u drzavnim institucijama rade djeca ratnih zlocinaca iz RS-a.
Jos ih nazivas ,,srbima" a ubijali su svoju dijecu na drugoj strani...
@politika.je Pa vidite li vi,ljudi, da se danas u Sarajevu zaposljavaju samo Hrvati iz Hercegovine i Srbi iz RS-a. Ima nas ovdje koji smo odrastali u ratnom Sarajevu, i muslimana, i Srba i Hrvata, koji smo u Sarajevu zavrsili fakultet, a ne po Vitezima, Kiseljacima i sl. i koji smo nezaposleni. To je velika nepravda prema svima nama koji smo rat proveli ovdje. Uvesti u zakon da prednost pri zaposljavanju imaju oni koji su u ratu bili u Sarajevu! To je tvoja obaveza, Bakire!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mladić je monstrum , čudovište. Ti si Bakire tihi , latentni ubica svog naroda.....
A kakav mu je tata bio???Iver ne ide od klade,pa kontam...
vecina se poistovjecuje. pogledaj gradove po rs-u, sve transparenti i protesti podrske. prestani da im se uvlacis bakire, i nazovimo stvari pravim imenom
"Od presudnog značaja za budućnost odnosa u BiH je skinuti hipoteku zločina sa naroda, locirati je na pojedince bez obzira koliko je tih pojedinaca bilo, i kakve su funkcije obnašali", dodao je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Zamislite da neki Jevrejski predstavnik poziva Jevreje da ovako ‘peru’ naciste?! Ako tu hipoteku zeli 90% Srpskog naroda ,zasto bi je ti Bakire skidao/prao?
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
mogao bi malo za promjenu brinuti se o narodu kojeg lažno predstavlješ, a ne o duši i u duši drugih. imaju oni vućka, čovića, radončića, cerića i svu ostalu mraku oko tebe i ispod tebe. ma ustvari najbolje bi bilo da zanijemiš zauvijek alijin mali.
I poslusaj savjet svoje nane nadji drugu da ti lijeci rane..
Volio sam crno oko koje sija ko bi znao da ce me unistit Sebija..
Kad te vidim ne zivi mi se
Isti sam ti😂
a meni trebaju pelene
Gubi se u sef, šta ti znaš šta je kukavica. Gori si od njega stoko!!!!
ovdje u Bosni inat proradi , i bez inata rezultata nema , evo npr moje misljenje ne svidja mi se ni Bakir ni Radoncic ni Niksic , al ako bi birao izmedju trojice uzeo bi Bakira , zbog cega ne znam valjda inat kad vidim koliko ga ljudi pljuje
POZIVAM SVE GRADJANE BH DA PUTEM PETCIJA I PROTESTA ZAHTJEVAJU IZBACIVANJE IZ PREDSJEDNISTVA KATOLICKOG CETNIKA DRAGANA COVICA. RAZLOG: -Ne priznaje 25. Novembar dan drzavnosti drzave na cijem je celu. -Opstrukcija pravde; Sprijecio je zrtve gnocida da traze pravdu u Hagu. -Ne komentarsuci Presudu krvniku Balkana, Ratku Mladicu, kao sef drzave gdje je taj monstrum pocinio genocid jasno je da se solidarise sa cinom genocida nad gradjanima BH.
Koliku uopste ima tezinu rijec "kukavica" kada je izgovori kukavica poput Bakira koji je rat proveo u sefu.
e moj bake koja si ti glupsoncina 99% je uz njega ne vidiš ti dalje od svog nosa joj ko nas predstavlja hljebu
Neko ko je cio rat proveo iza babine guzice, skrivajuci se u trezorima, treba da se poklopi usima i cuti.
Šta veli, branio Srbe. Hahahaahha... Branio Srbe u Bosni, pa to nema ni u bajkama. Ovdje su svi Bošnjaci, samo je stvar što neko djecu od malih nogu uči da kolje i ubija a Muslimane, a a Muslimani uče djecu da ja svako živo biće insan koji treba da živi. Majku vam četničku.
Sve vojnike treba osuditi, jer nije niko nikoga tjerao da siluje i ubija. Sve na Goki otok na tucanje kamena i držati na čaši vode dnevno, majku im.