Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psuje li Seka tebi sta Bakire kad ste kod kuce ili maltretira samo medicinski kadar i ponekad Fahru, tvoju pudlicu, koja slusa bez pogovora.
bake stipu krizu guziš šta?
naravno da guzi pogledaj šta je naroda u BiH a svi zguženi
To je nama najmanja briga, imamo mi dovoljno svojih.
šta ti imaš čoječe sa evropom getea, fichtea, šekspira, mozarta!!?? tvoji i sebiljini svi linkovi su sa turskom i (malom) azijom! misliš ako si nabacio odijelo sa kravatom da si evropljanin!!
bake.... spremaj darove
Budaletino jedna samo nas sramotis..Jednoj finoj dami Florens Hartman anadolski cetalj ne da u srcu Bosne da sjedne u njegov kafic a ti drkas racku..
@poker to je ona što je došla da joj zabrane da sjedne u kafić ... ko zna kolko je puta probala dok joj nije uspjelo ... i sad kad je prošla , problem
Znas ridzavi koliko me se tice . Isto ko od 92 do 95 sto je evropu intersovala bih a udarili embargo. Zato im zelim da im se djeca radzaju sa dvije glave i nikad srece neimali.
Majmune Bakire, rijesi problem bosanskog jezika u Bosni prvo, pa se onda bavi tudjim problemima. Prvo ispred svojih vrata pa onda dalje !
znas kako kazu, dobro jutro kolumbo.
@stu... ha ha ha da bake-paša riđobradi riješi problem jezika!! pa, on je arhitekta!
mjesto da nam istorija bude za opomenu, neki od naroda od istorije zive i zbog toga nema napredka.
Zlatnobrada pogani, de ti prvo nestani zajedno sa svim svojim partnerima da nas krene nabolje
mislim da si na njeg vise bacio ruznih komentara nego na doktora iz haga.