Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARODE, GLUP SI
Sta cemo mi sad kad naglo krene teci med i mlijeko?
Kupiti kante i burad dok ima :)
Ministarsko mjesto, granica je gornja, zato Fahro, ne skoci sa tornja....
Komšići, Tito, čiju sliku držiš u kabinetu a po sve sudeši da bi nas farbao) kao si ti ljevičat, je babu od Bakirovog, kome ti upravo isporučuješ oko 100.000 ljevišara, je u zatvor strpao, radi istih ideja koje baštini taj s kim ugovor potpisuješ. SRAMOTA, a vas DF-ovce da je stid na šutnju o ovme.
GROF DRAKULA, i dva pomoćnika. Yes Master...
DF-ovciiii, jeli vas stid i malo? Za Fahrine glupo je i pitati, jer ih nema više, ostala mu samo ona novinarka kojoj pare iz očiju vire.
Toooooooo Komšiću ljevičaru, al u kur.u. Sada u mjesto Titine slike u kabinet obavezno Alijnu sliku da okašić. Ako imaš obraza, a nemaš, jel te stid gledati u Titine oči na slici a kumovat sa nacionalistima? LJIGO jedna
Evo nekoliko činjenica: - Vanjski dug BiH neotplativ - Centralna banka BiH blokirana - Krediti se dizu u Eurima umjesto Km - Poljoprovreda premaleno finansirana - Trenutno 1.1 radnik na 1 penzionera - Realno 3 radnika 1 penzioner - Prosjek plata 860, potrebe 1700 - Sluganska politika iz Brisela naređuje - Krediti ce postati neotplativi - Imovina ce postati privatna. hvala.
Bakir dvije muhe jednim udarcem posla u vjecna lovista.Nema sta,mora se odati priznanje SDA,ne moze im niko nista. -(Ne znam za vas,ja sam sit u mene vise ne stane)-Edo
Slažem se u većini toga što pišete o ovoj trojici ,al BOSNJE, zar trebaju i dalje zbog principa pustiti i ne formirat vlast ove ionako jadne države, nisu ništa dobro, al zasigurno i nemamo puno boljih, Komsic je patriota i zna koliko pusimo kao država zbog sv3ga što već kasne i što ide kjafirima u prilog.Jos jednom da ponovim ,ne ljubim ni jednog baš previše al i nemamo neko mudrije rješenje nakon zadnjih rezultata izbora, svo dalje oduljivanje vodi samo u veću propast.
Kakav tandem, dragi moji pravo lice politike bosnjacke u jednom, lopovluk - radoncic, lopovloum - izetbegovic, izdajnistvo - komsic
nabavite pp aparata, ko zna sta nas ceka s ovim zalizanim debilom na celu ministarstva sig
Vrati Bakir Fahru i SBB iz opisanih ali neka je. SDA oko sebe treba okupiti ljude koji će se zajedno boriti protiv stranaka koje vode antidrzavnu kampanju. Za BiH, ka NATOu ka EU.
Meni su ovo super likovi. Narocito ovaj Rahat Lokum Komsic koji je izdao sve sto je mogao izdati . Stvarno su super, JA nisam ok. Ja imam pogresan pasos. Kako bi sve bilo divno izgledalo sa svedskim pasosem. Ljudi , pa to je nevjerovatno dobro kako to sve dobro izgleda tada. To je vrhunska komedija sta Vam rade tri retarda. .... ali polako ....bice ABD :)
Samo me zanima kolike su štikle u Fahre kad se onako “izdužio”? Fucking bukvalni i intelektualni kepec!
Pa koga je to briga što oni međusobno očijukaju,nama valja plačat sav taj cupl......
vole se al baš
Dvije stranke manje.