Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKADA VISE SDA!
sda je pocela da razvaljuje drzavu i ona ce to da i zavrsi.jesi to htjeo da kazes
@Dijaspora Zivjela je u svoja doba. Sada je neka druga aktuelnai.
\"Požalio se kako predstavnici SDA nisu bili uključeni kada je pravljen fiskalni okvir i kada je definiran budžet.\" Pa kakva ste vi stranka ako se ovakve stvari mogu desavati bez vaseg znanja. U svakom slucaju niste ozbiljna. Ako je to sve tako i bilo onda se kaze: Narode \"oni\" nam rade iza ledja i mi necemo da ucestvujemo u tome i dajemo ostavke. Pokazite onda da se borite za BiH, a ne za pozicije.
SDA i Sejdu Komsica ni go.vnavom motkom ne mnozes istjerati iz vlasti a ne da sami izadju ...
Zivjela srednjovjekovna Kraljevina Bosna Poziv na akciju - Registrujte se za glasanje u Prijedoru www.bihdijaspora.com
Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina
Veceras slavimo odlazak (nakon) 22 najteze godine (SDA-Sulejman Tihic) iz nasih zivota. :))) A sad adioooooo.....
SDP u oktobru nece dobiti ni 10% glasova napravili su kardinalne greske
Izmetbegovicu povraca mi se kad te vidim, a jos mi je gore kad progovoris. Pa ko je Dodiku sve ovo do sada omogucavao prevarantu jedan tajkunski!
Bakire, Suljo, letite iz vlasti. Dosta ste vi nama muke, patnje i beznađa donijeli. Izbacimo iz vlasti ratnog vojnog dezertera, bivseg komunusitickog tuzioca i politickog makijevelistu Sulju Tihica.
Uvijek uz naseg patriotu Sulejmana. Bio si uz nas i s nama kada je Bosni bilo najteze. Tvoj kolega, patriota Hans, maticar iz Njemacke