Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Sekine kujice Bakira što se nada da će ostati u vlasti još 4 godine. Neće sa tobom niko lažove. Trebao si reći Wigemarku da se spremaš za bijeg u Tursku. Skupa sa Osmicom.
@leon980 nada posljednja umire 😂 a polahko umire i kriminalna hobotnica 🙏
kad bi samo znao koliko loše mišljenje ima Wigemark o tebi od stida ne bi otišao njemu 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto mu Čović, pa nek opet naprave koaliciju...Istrošeni lažovi!!!
Još dugo ćete ga gledati, i njega i njegovu stranku. Sve poluge vlasti su i dalje u njegovim rukama, a Seka će vam biti glavna u vijeću ministara. Koji ste vi moroni.
@kraftwerk Ne vidim tu ništa smješno. Stranka koja sustavno uništava decenijama državu i izolira Bošnjake na svakom koraku je tužno.
Ovaj ridjobradi je ispricao sve svoje price.Ako mu je plan kao i do sada onda jbg.
A sta cemo Automatic moj momak i ja ako nam SDA ne bude u vlasti. Izgleda da ipak necemo dobiti poslove u Telecomu 😭😭😭😭😭
Izetbegovic jos ne shvata da je era njegovog vladanja zavrsila. Pusticemo ga jos malo da se osjeca bitnim 😎
Izetbegovic jos ne shvata da je era njegovog vladanja zavrsila. Pusticemo ga jos malo da se osjeca bitnim 😎
A gde je ovde brabončić, da nije otišao u WC?
Kaze ljudino izbori su ekstra prosli malo se je pokralo ali koga je je*e zivio Alija, bosanci su ovce....
A šta je njihov posao u stvari
jutros sam razmisljao zasto bosnajci tako slijepo glasaju za sda i porodicu izedbegovic....nije mi padala na pamet ni jedna pozetivna stvar da su uradili za bosnjake a nanjeli su im nesrece i zla za tri zivota....onda mi je na pamet pala ljubav...to jedino moze biti ljubav...i to ona prava slijepa ljubav...extremna....covjek pa tako ni narodi ne mogu odredjivati u koga ce se zaljubiti...to se ili desi ili ne...a ako se desi ljubav onda si spreman da trpis najgore stvari.....
A gde šćepan mali?
Ne možeš ovog Izmetbegovića otjerati iz fotelje bgt