Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju 2 konja suvišna u igri :)
bakir je ipak ispo najveca konjina jer ga je vucko navuko onim poljubcem od tri puta kakav lik bakir treba ucit od njega prvo sam sebe napadne u Srebrenici pa onda jos i ovo tri puta se poljubise cetnicki, moraju svi politicari da uce od cete vucka
KAKAV OTAC TAKAV SIN
Sad se Aljo u mezaru ko ventilator okreće
ove sahovske figurice mora da smo mi iz Bosne
Ljudi, opametite se i popustite s brojanjem poljubaca. Pa zar ništa pametnije nemate u životu? Očistite barem prašinu u stanu/kući, očito osim lupetanja po tastaturi kojim izbacujete lupetanje iz svoje glave ne radite ništa drugo i živite kao stoka u prljavštini.
Bakire pazi; da li si pravi potez povukao???!!!!!! da ti ne bude ŠAH/MAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fino se potrudio Vucic, i to mi je drago.. nisam jos siguran da ne planira nesta. ali mozda ga stvarno nesta opametilo.. vjerovatno njegovi srbski nacionalisti sto ga zovu "peder" i slicno... ja ne mislim da su bosnjaci najbolji ljudi/nacija na svjetu.. dovoljno sam odrastao da naucim da ne trebas million.. milione.. ljudi staviti u jednu kategoriju.. i on je mozda poceo tako malo razmisljati o svom narodu..
Bake veze nema desnom rukom pomice figure a lijevom pritisce sat. Siguran sam da bi mu hrkljus bolje pasao.
https://youtu.be/sIuKyJXpCrg hahahahahahahahah
Izetbegovic - dobar poziciono, pjesacima. A Vucic, opet, topovima...
Kalemegdan, Karadzordje, Kara Marko, i tako dalje i tako dalje, kada bi srbima turci ukinuli svoje rijeci mislim da srbi nijemi postali...
kakve gluposti pricas, od bosancice je srpski jezik nastao, a veze nemaju arapski i turski jezik, turski jezik ti spada u grupu sa japanskim jezikom ako vec seres o vasem nebeskom jeziku. Dobrica je vama rekao, vi ste narod koji zivi od lazi i za laz, cuj osvajac morao da zna srpski jezik joj majke mi koji si ti glupan, i idiot da bi mogao biti zvanicna jedinica za glupsot....
Tri su za srecu a vi tumacite kako hocete...
Jebace mu poglavnik sve po spisku kad ga gore sretne
sto se oni lijepo provedoše još veceras na splavove i to je to a vi se samo dalje mrzite narode glupi p.s.mrzim srbe :)))
drino odkaći se sa komentara u mene
ociscena drina = kurvin sin
ovog bakira smrada treba definitivno od*** smradu jedan smrdljivi
Nije mogo pobjediti kad mu je igra nametnuta
Razgovor tokom šahovske partije: Bakir: "Ovako mi u ratu, jarene, tj u trezoru banke igramo šaha, a napolju padaju granete i ubiše snajperi sa Jevrejskog groblja. Mene babo fino smjestio u trezor da me zakači koji metak ili geler". Vučić: "Znam bre Bakire, pa mi smo isto ovako, kada smo čekali da nam iz Srbije donesu granata i metaka da pucamo po gradu, od dosade gledali Sarajevo i dogovarali se koji ćemo dio grada sutra da gađamo. Ponekad bi i igrali šah" Al' nema veze Bake, ti ćeš svakako uvijek imati "armiju" svojih budžetskih korisnika/glasača koji će uvijek glasati za tebe i tvoje stranačke kolege, jer si "njihov", taman i da odeš na Ravnu Goru na godišnjicu smrti đenerala draže (draže namjerno napisano malim slovom.
Mogao sam i pretpostaviti da se komentar neće svidjeti pojedincima kojima je Bakir simbol Bošnjaštva makar i da se sa Šešeljom grlio (a ne sa njegovim dojučerašnjim poltronom). Razmišljate otpriilike kao i narod u Sjevernoj Koreji.