Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo lagano postaje Top Lista Nadrealista
Da li smo pogrijesili ili ne ? Sve ovo sto se desava sa i oko vjeronauke u skolskom obrazovanju nam govori da Sarajevo kao multietnicki grad ne pripada sekularnom gradu vec duboko religijskom u kome glavnu rijec vode vjerski mocnici. Namjerno sam upotrijebio rijec \'mocnoci\',jer zaista je IZ u Sarajevu najjaca institucija toga grada,daleko jaca od sekularne vlade koja se brine o svima bez obzira na naciju i vjeru. To nije duhovna moc koju IZ ima u Sarajevu-to je politicka moc ,cim moze da ponistava odluke ministra obrazovanja i cak trazi da se on smjeni sa polozaja. Zar vam to ne lici na...[necu da kazem jer cete me izbrisati].
hajde sikter sokcovi i vlaxovi, skole vam lice na srednjevjekovne regrutne centre i svaka treca je nazvana po nekom vasen ko fol svecu, kojeg smo mi turci umirili na bojnom polju. Da ne duzim, ukratko, po pusi te GA.
baliluk 100% ,,,samo razdruzivanje i nek zivi kako ko hoce a ne da lojavi muslici namecu zakone...
baliluk 100% ,,,samo razdruzivanje i nek zivi kako ko hoce a ne da lojavi muslici namecu zakone...
90 procenata roditelja se opredijelilo da im djeca pohadjaju vjeronauku jer im ta ocjena djeci popravlja prosjek.
marioneta* (isoravka)
vidi lopova na sastanku! dirljiv prizor! zalagat ce se lopovi da lopovluku kraja nema! jadne suplje glave ovih marineta kojim upravljate!
SDP JE NAJBOLJE A ISLAMSKA ZAJEDNICA NESTO NAJ GORE U BIH PA CAK GORE I OD SDS ILI DODIKA: STIDITIE SE VJERE KOJU PREDSTALJATE: DA JE TITO ZIVI GOLI OTOK BI BIO PUN.
Zato nam i jeste skolstvo u g.ovnima kad nam treba ocjena iz vjeronauka da popravlja prosjek koji smo zas.rali ocjenama iz matematike, fizike, hemije, biologije. Najbolje nam je skolstvo u MP3. Ssva nasa pametna djeca imajce petice iz predmeta koji ih uci od malih nogu kako sto istinskije da mrze sve one koji su drugaciji od njih.
Je li to muslimani u Francuskoj prelaze na Islam? Masala.
I da pozdravim Vo.jvodu Cer.ica
dok sve vise nemacki francuski britanski gradana prelazi na islam mi se ogradujemo od nase vjere islama
Delegacija parazita koji hoce platu, TO, regres sa budzeta + 4 mjeseca odmora godisnje
eee, zaklimala se stolica i radno mjesto \"Vjeronaučitelja\" pa se hampa digla.. što ne mogu, na rende kora :(
IMATE LI IDEJE KAKO DA SE PAMETNIJE PARE POTROŠE A NE ZA HEJBET VJEROUČITELJA KAD STE TOLIKO NAVALILI DA U SVIM ŠKOLAMA I OSNOVNIM I SREDNJIM IMATE VJEROUČITELJA KOLIKO HOĆETE HAJMO RIJASET I CERIĆ MALO ODRIJEŠITE LIČNU KESU PA PLAĆAJTE TU BULUMENTU KOJU STE UHLJEBILI DA SE TO DESI SAMI BI VJERONAUKU IZBACILI IZ ŠKOLSKOG PROGRAMA ZA 24. SATA