Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan Bakire odvede ti zemlju u hendek...??? Prođi se jadan politike ... daj ostavku kad te već ovi neće potjerat ... Daj ostavku, spasi državu ...!!! Molim te ..!!!
Drustvo u kojem politicari rade za svoje interese 20.godina dobro i postoji....Drzava i narod koleteralna steta....Sve podijeljeno i ako se uskoro Ustav ne promijeni bicemo gori od Grcke..Amozda smo odavno ti, samo niko da prizna...
Bilobi naprtk kad rastijerate Bosako Hercgovacke Cobane nema promijena dok Milie Bakir Dragan koje gace samo idemo u nazad.
Lajkujte našu stranicu počinjemo sa nagradjivanjem najvernijih članova, već su dva nagradjena, posetite i uverite se, za sve informacije ovde. https://www.facebook.com/globalbetleague
evo lajk