Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkocio si 4 puta i HE VRANDUK
Pa majstore, tipicno za vas Radovi nisu ni krenuli, a vec zastoj
blago tesanjcima oni nemaju cetnike i ustase tako da mogu slobodno napredovati... Doduse tako je gdje god nema ovih fasistickih govana...
Sve vam je to badava ako se nesporazumite sa Malkom Koromanom iz Podgraba u njega je ključ od rastovih vrata na tunelu Stambolić!!!
Ne možeš otkočit nešto sto nije ni započelo . Tunela neće bit....mazu nam oci samo
A da Bajazit, odnosno direktor EP nije iz SDA, sta mislite da li bi isao u posjetu zajedno sa ovom dvojicom? Jel ovo stranacka posjeta? Ocito da jeste jer Bakir nema nikakve funkcije. A jesu li auta, dnevnice i ostalo stranacki ili drzavni? Kino od drzave i politicara. Niko nimalo obraza i casti nema.
Sve so to placa kreditima i milostinjom iz EU. Javni dug BiH se uvećava 30 eura svake SEKUNDE, oko 110.000 eura NA SAT ili oko 2.500.000 eura DNEVNO. BiH. placa DVA I'PO MILIONA EURA DNEVNO samo za DUGOVE
Budimo realni,sta mogu ova dvojica oyebina i lopova uciniti za bosnjacku naciju osim stete. Dok bosnjaci ovakvu gamad ne pozatvaraju u zatvore i rudnike,topionice i stolarije odakle su i potekli dok ih SANU i Seselj nisu oslobodili da bi potpisivali Republike srpske i da bi im djeca glumila bosnjacke lidere do unistenja i iseljenja u njemacku.
lažu, jebli svoju matter.
63 mil na raspolaganju tunelu :)... nema dalje.
Da budem precizniji,kcerku lopovsku i SDAovsku mu analno izopstim prednjim i pred hSDA hanumom mu. Naravno s dokumentacijom.
Samo aktivno predsjednice, puna podrska!
SDA JE SVE PROBLEME DONJELA
Vidi novalica,kriminalca , privatizera i privatnika kojem fudbaleri vode firme koje je privatiziro nelegalno,kcerku mu li mu analno pred njim izopstim sa dokumentacijom.