Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo poboljsajte odnose medjusobno, sa Britancima cemo lako.
Vala, ako opet uzme SDA, nek se hladno i raspadnemo
Velika Britanija jedina obilježava dan žalosti za Srebrenicu. Pozdrav prijateljskoj državi!
@kraftwerk Kruna je glas razuma u današnjem ideološkom košmaru
Uvesti im vise obavezno.€1000 jednu naplacivati.Kada oni nama barem olaksaju dobijanje vize reciprocno reagovati.Nisu se udostojili da izadaju vize u BiH nego u Warsavi ili ko zna gdje.Arogantne interesdzije
Kad vidis neke ovdasnje kako sjede s ljudima iz medjunarodne zajednice, odmah vidis da mi Evropi ne pripadamo. Odmah po njima vidis da nismo dio Evrope.
Čova mi haman ne miriše Veliku Britaniju ? Ko ni njihova kraljica Hitlera ! Neka im je to nedolaskom stavio do znanja !
E ovo je već posjeta, bolje je sastajati se i sa nižim nivoima renomiranih država nego sa nekakvim "veličinama" balkanskih zabiti.
Jeste li donijeli šta para da nesposobnjakovići zakrpe par rupa?
Fali im,,Fasista Covic,,. Neka urede odnose izmedju sebe bar ovih pet meseci,,. A za Engleze nije nikad kasno. Ova,,trojka,,fasista je svakako proslost i posle,,smetljista istorije,,cekaju ih,,sudski postupci,,za sav kriminal i svo zlo koje su pocinili,,😋
UK je država s kojom trebamo imati prave odnose, Njemačka nas samo izrabljuje a i bili su u više navrata agresor na Bosnu.
Odlazeci,,politicari,,i ,,politike,,. Nisu Englezi ni trbali,,pricati,,sa ,,ovim i ovakim,,ultranacionalistima,,srpskog porijekla,,.😋
Sebbiiija me pita zlatom kaaaašikooom,ooooj Bakire,znaaaš li to!?
Treba isključiti aparate Laktašima, Dodik nam vuče puno struje.
Ma taj Bakirov poplavljeni fildzan se okrece prema Istanbulu. Nece Bosna nikad uci u EU i NATO zato sto tako Erdogan kaze Bakiru. Treba pronaci neki mehanizam kada Srbija ude u EU da moze i Republika Srpska zajedno sa njom jer fildzan nece nikad vratit sablju na zid.