Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha, joj Bakira, dovest će i Tursku do bankrota!
ako vec zelis pravit sprdnju na tudji racun, pogledaj se srbine u ogledalo! cuj poturice hehehehee uvijek ste mi bili presmijesni hahaha vi ste nesto izmedju cigana, turaka i albanaca hahaha cuj poturice hahahaaaa
Koliko si do sad doveo INVESTICIJA U BIH, demagogiji nigdje kraja, nego hajmo trost novac po bijelom svijetu od PORESKIH OBVEZNIKA, NECE NIKO ULGATI NOVAC U NE UREĐENU ZEMLJU, GDJE NE POSTOJI VLADAVINA ZAKONA, GDJE JE STEPEN KORUPCIJE NA IZRAZITO VISOKORJ RAZINI, al eto ocito FLOSKULAMA I PROPAGNDNOM MARKETINGU OCITO NIKAD KRAJA. Vis ste se pod sloganom VITALNIH NACIONALNIH INTERESA DOBRO SNASNI, DA NE KORISTIMO NEKU TEZU KVALIFIKACIJU. Bilo bi suvisno bila sta vise reci, moza da pomenemo borce, ratne certifikate, siromstvo i bijeda koja uzima svoj danak, pa cak i zivote ljudi, jer sve cese se izvrsavaju suicidi.
Dobro dosli Turci opet.Sad ce Dodik jos vise da se usere.
Vidi Bakira, sise lazljive!
Vidio sam da mogu i ovdje u padje staviti koju paru...misli i trlja ruke izetbegovic ..
Ližite, ližite dupe turcima, poturice.
...commi evo ih pukli blokadu nekakvu nemozes napisati haman pa nista, komentar ti se ne objavi...mammu im
ovog alijinog malog niko živ niti zove niti prima u pojsetu osim turske ccc
...ma, samo što nisu...
I tako su njih dvojica vodili uspješni razgovor o mogućnostima i prilikama poturčivanja slavenskih naroda na balkanu.