Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustali maglu kroz telefon! Kad su zavrsili razgovor Brko nazv'o Vučka i obeco mu Fabriku u Kragujevcu i TC u Čačku
Da smo uređeni i kod nas bi investirali
@gooUser1600668400 Bosnjo se opredjelio za Dzamije a Srbijanac za Fabrike. Svima Erdo zelje ispunjava
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
O odnosima BiH, Srbije i Hrvatske razgovarao sa Turčinom?? Valjda si trebao razgovarati sa predsjednicima srbije i Hrvatske. E sad si se pokazao pavijanu zarazni.
Zadnji godinu dana niti se je cuo niti otisao jednom evropskom predsedniku. Pametnom dosta. Samo nemojte dopustiti da nasa djeca budu prevarena i ostanu dole, ko moze nek izvlaci djecu, za neke od nas je mozda i kasno.
cuj „telefonski susret“?!
Ovaj bilmez svaki mjesec sa Erdoganom o Bosni.Tako prođe dvanes bajrama i opet sa Erdoganom o Bosni.Ona druga dvojica hajvana osto tako
Jeli se čelnik stranke smije miješati u rad predsjedništva, vanjskih poslova, itd. Kako se ova nakaradna smjelost uklapa u projekciju građanske države.
bosnjacki padisah je uredno obavestio bakira da ce prodati srbiji barjaktare,otvoriti jos jednu,dve fabrike,poboljsati prijateljske odnose sa vucicem a bosnji salje selame i mozda izgradi jednu dzamiju.onako velelpnu
Nikad od tebe nece biti covjeka Bakire, dzaba se krijes iza sjene svoga oca. Nema kvalitete dzaba je.
Joj face Baketu na slici ko da se slika kraj Ajfelovog tornja
Zasto se mijesaju u unutarnje stvari i zajedništvo Srbije sa Hrvatskom???
ja sam danas razogvaro sa Trumpom preko telefona, sve je kako treba biti
Jao TELEFONSKI SUSRET -to kao da su susreti treće vrste - Kaže veliki čika Erdogan neka Bakire kupice tebi velika Turska bonu-samo da završim ovaj posao u Srbiji od vas nema ništa svakako :)
Erdoan u viziti
Eto oni ce nam pomoci. Bas su nam oduvijek pomagali. Nek se oni pobrinu za sebe. Imaju vecih briga.
Bakke daj humanitarni telefon ili paypal da te poguram finansijski.... Gledao sam zadnji TV intervju, kako teško živiš..... plakao sam , rahmeta mi
Dok Hrvati i Srbi idu na koljena Macronu, Merkel, Tumpu, dotle SDAovci kod u svijetu omrazenog Erdogana, te u Pakistan, i u ostale zemlje "napredne zemlje" koje nadgledaju CIA sateliti. Bravo za tu proniciljivost, bravo...
Nenormalna nacija koja misli da ima nekakve veze s tamo nekim glavosjecama iz male Azije i cije su pradjedove ubijali te iste glavosjece iz Azije. Odnost Bosnje i turcina.