Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo tuzba bakire djikanima nema oprosta
ubiti dijete snajperom to samo djikan moze
to su vam braco bosnjaci dovoljni dokazi da djikanima nema oprosta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KAKAV DEBIL MORAŠ BITI DA I DALJE NASTAVLJAŠ SA OVOM PRIČOM...
Šta nakon revizije ,ako na primjer sud potvrdi prvostepeni nalaz.
Pusti govnara nek samo snosi posljedice, nek ne uvlači druge i skida sa sebe odgovornost. Sam je zakuhao nek sad sam odgovara, nek potone jednom i zauvijek ili kao "izdajica" koja nije podržala tužbu ili kao čovjek koje je prouzrokovo najveću krizu nakon Dejtona i destabilirao regiju
Konsultacije do 26tog feb i onda kmecanje kako su zakasnili .
Kmecanje iz RSa odjekuje Europom.... Zar i Srbima nije cilj da se istina osudi i objelodani, tako da mozemo donekle da nastavimo sa normalnim zivotima?! Evo vam prilike da se pokajete i da se ogradite od onih koji su pocinili strahote u proteklom ratu.
Bosnjacima Muslimanima najveci dusmani su srbi bili i ostali
najceci
Došao Mujo s Mercedesom i parkira ga pred Predsjedništvo BiH. Prilazi mu portir i veli: - "Gospodine, ne možete tu parkirati, tu su vam Bakir Izetbegović, Ivanić, Čović ... znate ... ?! ". Mujo veli: - "Nema veze, imam ja alarm !"
kakve imaju veze ovi iz vjerskog zivota sa tuzbom, da nisu oni neki strucnjaci za medjunarodno pravo,ej zemljo otvori se zivim sa glupanima 100%?bakir okuplja sve ako ne uspije da moze reci nisam ja kriv svi su
Ispred predsjednišva već ozelenilo.
Jel se to ovdje u komentarima velica isti onaj bake koji je dovjeo Bosnu do prosjackog stapa, spavao za vrijeme rata u trezoru, sve pokrao itd ili je to neki novi??
@VizitaULudnici Jel ti prosla vizita? Zanima, zanima, jer ste takvi suncokreti kakve ja u zivotu nisam video a pola sveta sam prosao.. To kakvi ste prevrtaci je toliko jadno da ne mogu da verujem, a onda se setim sta ste uradili kad su dosle osmanlije pa shvatim da vam je preletanje u DNK. Takvi ste vi, kusur od ljudi, bez obraza, karaktera, reci, ne znam samo kako stojite na nogama kada kicme nemate...
i ostace na konsultacijama kako je krenuo
srbija će platiti autoput i tenkove.
Bakir koji je inace sjedio u trezoru pa razgulio sa nasim parama,pokrece tuzbu radi sebe,da ne bi morao da odgovara ozlojedjenom narodu sto nemamo vode,sto nemamo posla,zivimo ko stoka sto zlatna mladez SDA voza auta od 200.000 i odakle te pare.Samo nam jos lanc paketi i ikar fali ali ne zna Bake za to,on nije ratovao ni branio Bosnu,on je gladio damu i trosio milione i milione donacija i narodni novac i ustedjevinu koju su u kamionima transportovali odavde.
ko režira cijelu predstavu?
Da se ebes, a da ti ne uđe.