Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da vise ni budale ne vjeruju kad ova dvojica kazu da ce nekom pomoc
danas će se Bake naguziti
Kao građanina ove zemlje me sramota onoga sto je ucinjeno Mostaru. Prestrasno je sto svi nijemo gledamo oduzimanje građanskih prava nasim ljudima.
Izbori se moraju odrzati, ko daje pravo bilo kome da ih odgodi a posebno nacionalistima
Ee a da udzu ovi ambasadori i u parlament ili bar u VM ? Mozda cak da organizujemo i da na izborima biramo i njih hahahhaha. Jb pa dajemo im tolike pare, pardon oni otudzuju tolike parei nista opet ne rade nego foliraju svadju pred ambasadorima i dilaju k'o neki sverceri na pijaci jbt. Kataaaaa fck strofa ! Na ulicu i nikad vise ne ulaziti u kucu !
E moj Bakire nek ti je Bog na pomoći a i nama Bošnjacima sa tobom
i SDA i HDZ treba iskljuciti iz odluka o Mostaru, te dvije stranke dole su glavni problem. Trebaju odgovarati za svoj nerad.
Žalosno da imsitucije ne rade posao a da tzv lideri rade umjesto institucija.
Moj omiljeni pisac naučne fantastike je Diplomatic5.
Oni se moraju dogovoriti o putu u EU. I reformama. Staviti RS pod pritisak da ne može ovako sve raditi šta žele. I sve stoji.
ABD termin za vizu u oktobru/listopadu/desetom mjesecu ove godine i kad se niste za mojih godina dogovorili ne morate nikada .. zbogom levati
Cini mi se 20006 covic je uslovljavao Bakira na uspostavi vlasti u Federaciji i nikako nije stio da pristane ako nedobije ministarstvo pravosuda i ministarstvo finansija i Bake levat ustupi te funkcije i sad nek te j...u kad si naivan
Uzmi Alija makar bila avlija,...
optimisticno relaxiranje politickih odnosa u BiH u najavi....šampion EU integracija i penjač na zelenu g4anu
Sto ih ne pohapse i u kontejner bace da narod prođoše malo , šta se sve može uradit sa tim novcom