Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjecujete li im slusalice na glavi? To je za simultano prevodjenje. Pa bolan ni engleski ne znaju a oni nekog vode. E za koga vi glasate...
Znaju, nego nece namjerno.. Kao i putin
Bakir Zivkovic ce na kraju sega ovog dati kamenjarskim Srbima izmjenu izbornog zakona,po kojoj ce oni imati vecinu u toj novoj izbornoj jedninici ili teritorji. I time ce zavrsiti podjelu ove drzave, koju je zapoceo babo Aljo. SDA i familija Zivkovic su najveca nesreca ovog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeli to onaj čović za kojeg su u sarajevu prije dvije godine rekli da je mrtav političar.... Za klix je ova istina na rubu bana....
Čović jedno,Satler drugo,Bakir treće. Jako konstruktivno
A zasto Dodik ne ucestvuje u ovim razgovorima!? Zasto je problem u federaciji a nije u rs-u? Valjda je izborni zakon na nivou BiH?
Nije se mrtvac ni ohladio ( non peipper), oni novog frankeštajna prave, koje zlo je ovaj čović
Nije se mrtvac ni ohladio ( non Pepper), oni novog frankeštajna prave
A gdje je nikšić
A gdje je nikšič
Kada se napiše na engleskom:"...with BiH House of Peoples Speaker @BIzetbegovic and First Deputy Speaker @D_Covic...", ti misliš neka funkcija razgovarala. A njima to sporedno!
Biti predsjednik a ne znat engleski to je apsurd najveci, Alija znao 7 jezika.
Ja lijepo velim,samo iz šesira pa kak se tkome zalomi,al nitko me ne sluša
Kilava opozicija ćuti i posmtra. Ovo proseravanje se pod hitno mora zaustaviti. Ko su ova četvorica da palamude o promjenama ustava države? Nek mijenjaju ustav u kafani kad se vrate kod sebe kući. O ustavu se raspravlja u skupštini i nigdje drugo. Kad nije u skupštini nego u tudjoj vojnoj bazi onda i dobijete diskriminatorski ustav i Kvazimoda od države.
Jebote, evo slusam mate granica, pa oni hoce samo da promjene ovo iz "reda hrvatskog naroda" a ustav se mijenja " hrvarski narod bira svog predstavnika, pa on moze biti ko god hoce" samo da ga hrvati biraju, i mogu se i jevreji kandidovati, presuda izvrsena, jer mogu se i romi kandidovati pa neka ih izaberu bosnjaci, ono samo hrvati biraju svog predstavnika, bosnjaci svog, a nema onog iz reda tog i tog naroda, izlevatice bakira jer se i sattler s ovim slaze, to su te male izmjene ustava
Nije uspilo ovo sa non-paperom, ipak izborni zakon?
Hoće li račun za ovaj krkanluk opet platiti porezni obveznici? Hoće naravno, jer nemože bake sa svojih 8 hiljada.
Bravo Amerika i Europa. Što prije mijenjati izborne zakone.
Kod Bakira je sve na prodaju, samo on sad tvrdi pazar. Pa SDA i Izetbegovic prodadose 10 000 ljudskih zivota u Srebrenici!