Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorili se da se nista nisu dogovorili...
@Frishak ... Natürlich...
@Frishak Pa mora Mile aminivati, zna se ko vedri i oblači.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čuj sad, " Bosansko Bošnjačke" strane, e daj brate odlučite se ko ste , da nas ne zbunjujete više.
isto kao srpske i srbijanske, šta ti nije jasno
Dederaga, To Srpske i Srbijanske upotrebljavate vi, kod nas je uvjek Srpske. Pred popis ste imali bilborde, "Važno je biti Bošnjak" sad opet ovo Bosanci. Mislim imate pravo se izjasniti kako hoćete samo nemojte nas buniti. Imamo prijatelje medju vama, uvjek se bojim da koga ne uvredim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako Bakir uživa u svojim glupostima i neznanju i ponižavanju građana bih
Koji lakrdijaši...
Dok je ovaca bit će i vune ... ! ! !
Lijepo je to receno. Kada neku neistinu 100 puta ponovis, 101. put postaje istina. A narod dobije amneziju i zaboravi sav cirkus i ismijavanje te lazi i cvrsto zauzme stav da je to sada nova istina ili ti novi standard. Bravo Bosno i hercegovinu u rapidnom preporodu zadnjih 24 godine. iskrene cestitke prije svega SDA-a kao lokomotivi cijelog procesa tranazcije iz supljeg u prazno.
Dogovorili se da im treba Dochun
Ko li bi mogo biti treci? Nema treceg a bome nema da se pokrene i ta milijarda evra sto ceka raspodjelu po resorima Dogorilo, jel da Bakire>??
dogovor kuću gradi
Kažu Roco Sifredi zainteresovan za trećeg partnera.
Cinin mise da u ovoj drzavi fale svetri partnera.
Treba vas sve maknuti.
Efendija Izetbegovec i U s t a .s a Covic. Muppet show samo jos fali Mile Gile
Ja bih iskreno volio da se vi nikad ne dogovorite vec da tako vucete sve do 2020 pa da onda na izborima pobijedi Hadzikadic i sve vas opushe i pozatvara.
Nema više. Bosna nefunkcioniše niti može. Kad nebude više dolazila pomoć biće opet sranja...
Nema njima dvojici izlaska iz ćorsokaka.....a ni onoj trećoj vucibatini
.ebali vi jedan drugog ... formirajte vlast u federaciji pa onda dalje lagano..