Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riđobradi uživaj do oktobra, zbog tebe Asima i ekipe su patriote po Njemačkoj
Zamisli da Sandzak ili Vojvodina formiraju svoje VSTV ili agenciju za lijekove, da odredjuju oni svoje poreze..i Dodik vuce srbe u ruski svet...Ukrajina je trenutno najveca lekcija za srpski narod. Ako ne vide gdje ih vodi razgradnja BIH..neka se zagledaju u Juznu Osetijeu Abhazije, Luganjska, Donjecka. Pokazite srbi da ste slobodarski narod. Oslobodite se alibabe Dodika i njegovih hajduka
@goouser1545620634 Pa za maloumnike i kujine sinove kao sto si ti i nije bio, jedini bolesni narod u svijetu koji negira genocid i velicaju ratne zlocince, kao npr kada kazete mladić je heroj, a sudi mu se i krio se, a herojima se ne sudi i ne kriju se, a za to sto kazes da nije bio genocid, da Bog da ti isto doceko na svojoj porodici pa da ti drugi vicu da nije izvrsen genocid nad tvojima, retardu jedan zaostali, napaceni, maloumni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Patrioto što prodajete BIH?
ovaj bakir samo mlati praznu slamu, samo sa mindera komentarise, a sto mi je najjace, vise se on vuce po medijima nego predsjednik drzave koji je takodjer iz njegove stranke. To najbolje govori kolko je fikus bitan.
@gooUser16433374989 Koliko ste bolesni vi SDAovci vi biste rekli da je trojka dala entitet Srbima, i Hercegovinu Hrvatima, pa cak i da je odgovrna za distrikt Brcko, a zbog SDA nikad nismo losije zivjeli, 25 godina pljacke, mita, korupcije, nepotizma su doveli ovu drzavu na rub siromastva, broj radnika 1,14 naprema 1 penzionera, mladi odlaze iz drzave sve vise iz dana u dan, pokrali ste sto se moglo pokrasti, sve ste unistili, prodali drzavu i ti nadjes srat tu moronu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sam si ugrozio drzavu i rastjerao njene stanovnike. Nista. Kupuj ti i dalje zeni suknje po 5 hiljada maraka,a narod ce nastaviti iseljavati.
Pa pitaj Komšića za savjet, da to odblokira. Je li legitimni predstavnik ili nije? Što pričaš s Draganom? I ćao patrioto. :) Biti ćeš upamćen ko posljednji patriota BiH.
ima li ista u cemu se slaze sa bosnjacima, a traze kompromis i da im se popusti za izborni zakon. Na osnovu cega, po kojoj logici. Eto ti Mile pa neka te on stavi za predsjednika svog entiteta
˙EBO ZEMLJU U KOJOJ SU DUŠANKA MAJKIĆ I BISERA TURKOVIĆ IŠTA...AL BAŠ IŠTA
Bakir je kreten ali nejgova izjava je nazalost istinita...
JEDNOSTAVNO - GLUP
Bakire , ne znas se ni izrazavati .....katolici i pravoslavci Bosne i Hercegovine nikad nece biti ugrozeni ..... a sto je drzava ugrozena treba zahvaliti tebi i onoj ostaloj dvojici .
Ma kukava mu majka što ga na ovaj svijet donese, pa oni (SDA) su dali 4 SNSDu i 4 HDZu u Domu naroda, budimo realni nije za ovo stanje i ove zaključke kriv SNSD i HDZ, nego jednako i SDA. Bakir je obična seoska varalica.
Pa ti si to dozvolio majmune jedan da mogu preglasati zato vas nece biti na sledecim izborima unistili ste nas
Architekta. 11 godina studija I sve Sto je projektovo je potporni zid ispod kuce.
Tim hoćeš da kažeš da su samo Bošnjaci ugroženi?
kad misliš Bošnjacima vratiti ministarstva koja si dao HDZ ? kako misliš vratiti omladinu iz diaspore koju ste otjerali zajedno sa SNSD i HDZ u zadnjih 26godina ?
Bravo Bakire.Pravi si lider i politicar.Bravo
Patriote ne spominjite,
Nisu ni Bošnjaci ugroženi. Ali Sarajevo je ugroženo. Bakir još ništa ne kapira da ovo sa Rusijom nema kraja i da će donacije uskoro presušiti. Što se prije dogovori ili sa Hrvatima ili sa Srbima to bolje