Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj im faca redom, Allahu pomozi!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
@Džema, zar ne vidiš da je svo go gospodin do gospodina? :))) Džema, moli se i dalje! Trebat će nam božija pomoć.
Pljacka pocinje.
Mjesec i stela,vi mi nekako svi izgledate kao neki zvizdici
Pljacka je davno pocela, samo se nastavlja nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BLAGO NJIMA, STOLOVI PUNI VOĆA, SA NAŠIH LEĐA, KAKO IH NIJE SRAMOTA. PENZIONERI NEMAJU ZA HLJEBA, PENZIONERI NISU POJEDLI NARANDŽU PITAJ BOGA OD KADA, PENZIONERIMA PENZIJA POČINJE TEK 08, ALI ZATO ZA OVIM STOLOVIMA NE FALI NIŠTA. KADA SU IM STOLOVI OVAKO PUNI VOĆA I SOKOVA I KO ZNA ČEGA PRED JAVNOSTI, PRED NOVINARIMA MOGU MISLITI ŠTA NA STOLOVIMA BUDE KADA NEMA NOVINARA. BOLJE BI VAM BILO, VJERNICI, DA POVEĆATE BIJEDU OD PENZIJA DA VAM PENZIONERI NE UMOIRU OD GLADI! OVO JE ŽIVA ISTINA, ŽELJNI SMO SVEGA DOK NAM VLAST SA NAŠIH LEĐA NE ZNA ŠTA ĆE OD LJEPOTE I RASKOŠI. MOGU MISLITI KAKO ĆE BITI SADA KADA SE ,,SKLOPE,, PO MJERI????
Vidi domaći proizvoda na stolu :) like like :)
moRe li se Bošnjacima reći da SDA ima politiku "ako nisi sa njima u pljačkanju da si automatski protiv njih"? Prema tome, svu vašu demagogiju o tome kako ste vi zaštitnici nekakvih interesa za BiH moRete popišat, jer je to laž da je nema veće. Mogu li ja bit demagoški zaštitnik Bošnjaka za uhljebljenje u državne institucije?
...nije mudro oponirat velikom veziru...
Tacno se vidi da su dva tabora po stranama stola za kojim sjede. Meni licno se ne svidja izjava Ahmetovica kojom je izborom Osmanovica uslovio jedinstvo SDA.Smatram da u vrhu stranke ne bi smjelo biti bilo kakvog uslovljavanja.Dosta nam je sto nas uslovljavaju ovi sa kojima moramo saradjivati.
Sve su ti ŽOHARI
Ne zna se koji je nepismeniji,pokvareniji,korumpiraniji.Nek uzivaju narod im je to i dao,trazili ste gledajte.Ima da nam svima jebu znanje,i kakav god bio Lagumdzija cinjenica je da se babinom sincicu i lopovu nema ko suprotstaviti.Mozda mu Komsic zaprijeti da ce dobiti po prstima kao sto je prijetio Kostunici i to je to.Bit ce ovo jako duge,jadne,i teske 4 godine sem za stranacki podobne,oni i njihove familije do 8000 koljena su zbrinuti,kao i oni generali koji su cinove dobii sa 11 godina,ili invalidi sa 90% invalidnosti koji se penju po skelama.
Vidi meze...
Boze dragi, dovoljno je da im covjek pogleda biografije na Google i normalnom sve jasno. Osmanovic ustvari i nije nikad nista ozbiljno radio, sumnjam da govori neki drugi jezik.... Dok je Zvizdic nesto malko bolji po tom pitanju, ali s obzirom da je univerzitetski profesor a kod nas takvi obicno zive u izdvojenom svijentu, znaci nikakve veze sa stvarnoscu i privredom a zele da budu premijeri.... da nam dragi Bog pomogne!
Najjace mi je kad svi koji su protiv SDA se ujedine pa pljuju po njima, a i sami dolaze iz razlicitih stranaka ali ipak proradi zajednicka ljubomora sto oni nisu u ovakvoj situaciji pa da je vijest iz centrale SDP-a, SBB-a ili nekih drugih stranaka pa cak i DF-a iako DF-ovci nemaju sta da se javljaju jer je njihova stranka u koaliciji sa SDA.
O čemu ti života ti?
Sta ces kad ljudi mrze stranku koja je unistila Bisnu i Hercegovinu i njenu buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da bi gospodin Šepić bio najbolje rješenje, i da SDA pokaže da može da se ortegne uvalčiguzima iz sarajevskog SDA ;)
To je najveci lazov i ljigavac ne u SDA nego u JI Evropi!
Senad Šepić je dobio 16K glasova iz Krajine, koja je do ovih izbora bila "crvena", s obzirom na broj stanovnika Krajine, jedan je od kandidata koji ima najviše glasova na nivou države. A koliko je cijenjen u EU i Amerci, govore o njemu političari i ambasadori tih zemalja, kao i sam predsjednik EPP čiji je član i SDA!
Ionako sve konce povlači Bakir, svejedno koja će faca biti, mozak je isti...
hmmmmmmmm........jako težak izbor........kako izbjeći pa izabrati manje zlo :=)