Komentari (432)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nas korona ne spasi od vas nema nam spasa.
Ovaj se javi samo kad treba glupost da izvali.
Masta radite vama puvalo padalo zagarantovano pet hiljada kaemova a sta cemo mi nama kazete ostanite kuci a postari redovno Racune donose Pa sta ne obustavite slat Racune gradanima Ako zelite pomoc bar tako mozete pomoc
sta je sdp uradio?
Opet se kiti tuđim perjem.
Ojadili ste ovaj narod a vi se lupate milionima... a dosta dijece je bolesno ili veceras lijeze gladno boso ili u sobi punoj vlage...Bog ce vam suditi bagro
Tome u prilog ide i posljednja, srazmjerna, raspodjela novca za ublažavanje posljedica korona virusa koja je išla prema kantonima, odnosno općinama.
ma ko to meni bjani fadija majog
Mogo si 10 godina da prcaš neke beogradske doktore s pričom kako si lud al' mene nećeš...nećeš j li ti tetku u slezenu...
Bakire molim te...budi jednom makar fer i reci da si bilo odlucili pokrasti 20 miliona preko kantona i opcina...budi fer i reci da zele donijeti nakaradan korona zakon...budi fer i reci kako to bas od Fadilove kcerke da se kupi zgrada u Vogosci za potrebe poste...budi fer i reci kako je normalno da politicke stranke sute o primljenom novcu iz budzeta u ovakvoj krizi u drzavi... Jest Bakire sve je to dobar posao al samo za vase dzepove!!!
Čovjek bez obraza
Jao Bakire. kako cete da letite na izborima ako ovaj narod ima imalo mozga!
mars izmetagicu
Ma ovi su za ludnice jesu majke mi!
Ako želi SDA glasove mora pokazati da su ljudi griješili tokom krize. U drugom slučaju neće dobiti glasove narednim izborima. Fadil nije sposoban staviti masku, pas stavi brže kako se vrti klip a kako da vodi FBiH. Možda pored Fadila ispadaju drugi pametni ali takva politika davanje nesposobnim funkcije vodi ka revoltu kod stanovništva i odlazak. Ono što je Rahmetli Alija stvorio uspjeli ste sve uništiti čak ideje i idalogiju.
Nema covjeka ziva u medije, mozda i iz trezora drzi komunikaciju sa SDA, a onda kad osjeti da je SDA proklizala i da je na udaru javnosti, evo vec treci ili cetvrti medij kako citam Izetbegovicev interviju. Deset puta ponovljena laz postaje istina.
Ozeni ga kad je toliko sposoban, zajedno cete da vladate zemljom. ostavi Sebiju