Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Matervamyebem već 25 godina slušam vašu priču da su nam drugi krivi za sve...
ako sam paranoičan ne znači da me ne prate
E moj Bakire, za sve ti je Dodik kriv, ti si pravo nevinašce....janje maleno...
Dakle dragi pljuvači Šta nije istinito i točno u navodima Izetbegovica manite se standardnih stereotipa navedite Šta ne valja a ne samo pljuj a da nisi ni pročitao Šta piše
Oni su odgovorni a ti si pukupio ostatak. Oni vise neznaju ni sta pricaju u svojim lopovlucima 😂😂
Hvala Bogu da je Bakir jednom progovorio kako treba.
Samo vi ispravni,svi drugi krivi,Ma napusi se bake kurca
Mi nismo nikad krivi. Uvijek su krivi drugi.
A na tebi?
ovi kad se sastanu sa drugim liderima uvijek poslije izjave, dogovorili smo se da ćemo se dogovoriti! kad je skup stranke, zaključak bude drugi su krivi, ne mi!! šupljak teži. a šta požderu i popiju i ne brojim..
Tako je! Nikakve odgovornosti na vama. Tobejarabi!
Mamicu vam lopovsku, zajedno sa HDZ i SNSD lopovima, raselili ste više BH mladosti od zločinačkog SDS u ratu! Sjeme vam se lopovsko zatrlo!
Ko nije do sad skonto da su ova 3 tri majmuna samo glumci, prebacuju odgovornost jedan na drugog, a zajedno su unistili BiH sa kriminalom vise nego agresor 92-95
Koja suplja, da mu nije Komsica prelivode popusio bi na svim nivoima, a Komsicu na dusu ako ovoj bandi vrati BiH u ruke...fuj!!!
Nesposobni da vode drzavu , ali sposobni da svoja privatna bogatstva udvostruče .
Koliko su oni krivi toliko si i ti jer kako kaže Dragance medju vama ima kemije
Pokrenite opoziv Milorada Dodika i istragu protiv Čovića. Uradite nešto. Zna i kusa vrana na grani ko su državni neprijatelji.
@zlatni71 vrana vrani oci ne kopa, oni vec rucak u Topliku imaju dogovoren..