Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Komšić i Šefik Džaferovic kao članovi predsjedništva koji dolaze iz Hrvatskog i Bošnjačkog reda, oni se pitaju isto čini mi se koliko i ja. Umjesto da se zovu svi članovi predsjedništva ono zovu predsjednike stranka. Ja jesmo banana od države mati moja mila.
Nije mi jasno zasto Bakir? On apsolutno nema podrsku nas Bosnjaka, da o bilo cemu pregovara. On je izdajnik i to je to
Hahaha a gdje je Sejdo? Nešto mi ga ignorišu. Haj šta ima veze, reci ce Bake pudlici ako sta bude vazno za kerove.
ma to su naša tri mušketira ljuuuubi ih babo
Crtaju karte, k'o da gledam!
Crtaju karte, k'o da gledam!
niti jedan od njih nije predstavnik naroda, izbore su pokrali i nemaju vecinu kod svojih viraca...G Nelsone strpajte ih u zatvor rijesite nas muke
Tri praščića 😂
E prati sad desavanja oko korone poslije ovih masona..
i po koji put dokaz da o sudbini drzave odlucuju tri etno-nacionalisticka "lidera" a ne drzavne institucije i zakonodavna, izvrsna i sudska vlast...
Vratit će se Sattler... će vam terma
I zasto se sad raja pali kad "pogresno" Covketa nazovu clanom predjednistva??? Sramota sta Si sebi dopustio moj Željko, sramota
Strašnog mi sastanka 🤔
Ta tri gospodina najbolje bi bilo protjerati iz države,oni su krivci za sve što je loše u ovoj vuko*ebini.
💪💚🇧🇦⚜️
A cekaj jel to i evropljani kontaju da je Komsic u svemu tome lijevo smetalo i da je nista vise nego Bakirov portparol. Samo su sebe Bosnje ubijedili da je on olicenje gradjanstva u tu pricu vise niko ne vjeruje.
Samo Ameri , naravno ako budu htjeli , mogu nametnuti sve zakone i podzakone i uvesti BiH u eu i nato...Do tada , sve ove priče i djelovanja domaćih pojedinaca i grupa su samo prazna ubleha , od koje stanovnicima države neće biti ništa bolje..
Ali cemu nametanje. Jel stvarno mislis da ono sto je nametnuto da je i odrzivo. Srbi hoce autonomiju i da ih se ne dira, Hrvati hoce da ih se ne preglasava, a vi Bosnjaci tražite neku svoju univerzalnu pravdu od koje niko nema koristi. Zajednicki cilj je EU i zasto ne raditi samo na tome ostalo ce doci samo po sebi kad narod bude imao bolji standard.