Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firma "BABO I SIN" danas na otvorenom TENDERU kupuje ZANATSKU ranju A-SDA !!!
Pa zar nije dovoljno reći SDA obavlja razgovor sa A-SDA. Kakvi su ovo apsurdi .ebote....
jest SDA ocajna kad gubi
kad Ga vidim danima nemam napretka a kamoli da zemlja ima napretka😠
Samo ga pogledajte kao da ga je poplava izbacila čut kao melčin horoz!!
Slušaj ti ogreševiću zaborsvio di šta je ta ista sda radila po gradu cauinu dok su bili na vlasti ama baš ništa i sa takvima u vlast ne hvala !! Treba da ti bude jasno da ćeš biti samo topovsko meso i trba da znaś da je lista duga koji su se od takve sda odcijepili!!
Znate sta ljudi? Politicari mi se ovdje u Bosni gade, al jos gadniji su politicki botovi koji ce za sitne pare isto to sto mu majmun od politicara kaze! Znaci zlo upravlja sa manjkom pameti!
SDP misli dobiće iduće izbore !! Pitanje je hajvani jedni hoće li biti izbora za četiri godine?
Koje je zanimanje novog stoljeca u Bosni? Politicki bot!
Sda pregovara sa sda.. Hahahaha
Riđobradi metilj
Zenica nek vam je sretno sa unistenjem grada, Sarajevo su dohakali sad ste vi na redu , imali ste vodovod sa 3% gubitaka sad ocekujte redukcije, u parkovima zgrade ,auta jedno na drugome, smog i Bog zna sta sve jos, nadam se da grijesim ali zapisite ovo pa procitajte za 3 godine !
Ništa ih ne kužim ali će izgleda biti na grbači naroda.
Gadite mi se!
kurvaluk na djelu !!!
Koje delegacije, cega? A-SDA je postala od SDA, i sad se fol oni dogovaraju oko necega.. imal iko normalan u ovoj zemlji