Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je na americkoj crnoj listi treba da se pita o deblokadi!!! Eto gdje smo mi i sta smo
BazniakDokta-kad uzme laksati ima da “otćepi” po tvoj nepismenoj glavi
hajmo Bake prodaj jos nesto jer treba i zet nove bordele otvarat
ovi unlikeovi volio bih da vam nas bosnjacki zet uzme kcerke i zaposli kod sebe pa cete se onda valjda opametit
mogao je nju fehim(ovaj lik sto ga cuva)davno pokupiti,ali on je ozenjen,inace jedna dobra,postena dusa,nezz kako je sa policijske pozicije presao kod baketa🙄
Sve su ovo igre da bi se prekrila ubistva na kliničkim centrima sa "KISEONIKOM"..Da bi skinuli odgovornost i ljagu sa sebe spremni su na sve,al narod nije više naivan,nadam se da će dobiti kontra efekat,ako Bog da!!
https://www.onlinepeticija.com/neka_fizicki_obracun_ratohusackih_politicara_bih_odluci_o_sudbini_ove_drzave
Lider pravi.MASALLAH
joj, kad se sad posvađaju oko toga jesu li se našli na kafi ili kahvi ili kavi... belaj, again!
Tako je Izetbegoviću, sad ih spasi, sad. Baci im pojas, ne dozvoli da se interveniše iako su dobrano pretjerali i napravili stvari koje su za INTERVENCIJE!!!! ;)
Ovo se zove spašavanje vojnika Dodika.
Znal ko kuhara, nek im napravi proljevušu
Samo sa vam javim da ce Izmetbegovic prodati drzavu kao i njegov babo
logicno
Zna li se ko meće a ko prima?
Ovdje samo Bakir može popustiti, kao uvijek
SDA će zabiti posljednji ekser u kovčeg ovoj državi i to će uraditi u kafani
A Bakira u zadnje vrijeme što se angažao a nije ga bilo mjesecima.Jedva čekam da vidim krah SDA na izborima sledeće godine.
mrrrššš svima
Pun mi ku**c ovog kur**nja krimosa.
Politicari nek ostave svoje zahtjeve na stranu i stave narod kao prioritet. Nasi narodi i narodnosti jos uvijek zive u strahu i neimastini. Zasto jednom ti politicari ne zaborave na svoje uslove i umjesto zahtjeva ne razgovaraju kao pametni i dobri ljudi. Sta je za sav narod najbolje to je najbolje i za politicare. Nema tu rijesenja dok sve narodnosti ne pobjede zajedno u zajednici za pravdu, slobodu, i istinu. Da se javno odreknu sta je lose za sve.