Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakire, saja, nadam se da ti je sad jasno
kirbas gdje ti silovatelj djece sa drine
ovog Tihica bih u najmanju ruku objesila ,fuj gadov prodani za sitne pare
Tako je otuzno gledati ljude koji vjecno tvrde da BiH ne postoji ili da nije postojala ili na bilo koji drugi nacin osporavaju njenu egzistenciju a jos uvijek borave na njenoj teritoriji i disu njen zrak. Od pozicije stranke SDA ne ovisi opstanak ove zemlje, jer je poznato da nacionalisti najvise pljackaju drzavnu kasu tako da bi im najbolje bilo zabraniti rad i da ne truju narod ispaceni.
Katastrofa, ko ce nastaviti dinastiju...
cim je ona lopina od rejsa stala na stranu bakira dobro je sto istom nije uspjelo da dodje na tron. kad cujem bakira kako vazi ko da je na sjelu bas mi prisjedne.
Izetbegivić je veliki gubitnik. Pokazao je da nije zreo za vođenje stranke. Morao je znati da narod ne bira nego biraju Tihićevi miševi i da on nema dovoljno svojih ljudi, jer on nije smio izgubiti a pošto je izgubio treba ga otpisati.
Ma vozdra ba!
@lloyd Ne obraćaj pažnju na ove pionirčiće, bili su vani u ratu a sad nam kako ovdje donose progres u vidu obožavanja druga Tita.. Pih, kakva šuplja! Što se tiče Tihića, on predstavlja pobjedu neprijatelja BiH i samo dokazuje slabost bošnjačkog \"vrha\".
najbolje bi bilo da ti napravis svoju stranku..bakire i ti zajedno sa brankovicem nastupaj..a nek Saja bude blagajnik
bake mi je bio sipmatican politicar mozda najvise zbog rahmetli mu babe ali mu shaju ne mogu halalit i mislim da ga je to i politički sahranilo.
NAŠA STRANKA !!!
IZDRZI do kraja.Svako dobro.
dosta te je konju,ne serri vise yebo te haris u paksu,glup si ko k.r.c TIHI cestitke
Bakir je lopov koji suruje sa najvecim kriminalcima (pogledati pod Saja) i zasluzeno je gurnut pod tepih politike. Gargamel nije neki lik, ali je za njega kralj...