Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema nikakve \"BiH\" ima samo ova dinastija ubačenih jevreja, vlast sa oca na sina, kao ben alijevi, kao mubarakovi, kao brojni drugi diktatori, saudi i ostala žgadija par hiljada skotova engleskih igrača koji vjekovima derendžaju resurse svijeta da gazde mogu bit bogatiji i ljepši i jači od londona to washingtona
@Zeljo Bice \"I thinks...\"
@HamziBeg marš u otomaniju
džubre izdajničko koga ti predstavljaš ...ko mubarak egipćane sa osvojenih 14% glasova bošnjaka ne možeš ni svoju mahalu zastupati SRUŠIMO NAŠEG MUBARAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vjerovatno ce obadvojica isaretiti rukama i nogama ,jer im je poznavanje Engleskog maximum YES and NO,ako budu imali srece dobice prevodioca !
\'oce li i Zeljko stogod govoriti, da vidimo i njega kako daje izjave pred stranim novinarima i politicarima.
Hoceli reci da Doda traktorista (kocijas) sa Covicem opstruisu formiranje vlasti. narod pomalo gubi vjeru u izabrane lidere,a to zele rusitelji ove nam Drzave BiH,jedine!
(Domaćin skupa, koji će biti održan u Kimel centru na Njujorškom univerzitetu, jeste bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton.) = (Predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović neće učestvovati na ovom skupu, jer je poziv stigao tek prije 15 dana, tako da nije bilo vremena za pravovremeno planiranje i organizovanje posjete.) HAHAHAHA Nebojša, obit će vam se ovo o glavu.