Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok SDA 2 puta zaredom ne dozivi potpuni poraz na izborima od bosne nema nista ! Dok narod ne pocne protestovati pred sudom i policijom sto ne hapse politicare radi korupcije, od bosne nema nista ! Dok god se korupcija ne sredi, vladavina zakona uspostavi i politicari pohapse, od investicija nema nista ! Dok je god unosnije raditi u drzavnim firmama nego u privatni, od bosne nema nista ! Dok god zivimo od MMF-a a ne od privrede, od bosne nema nista !
kakvi crni bosnjacki privrednici dog te hebo?! svako jutro 30 bosnjak kod kruznog toka u medjugorju traze posla ko ce ih na "dnevnicu" zovnit. Mani se te suplje
šuti majmune Hrvatska ostala bez radnika a kamo li škutorija retardirana sve sam starac ostao😂😂😂😂
Pa zasto onda samo te Bosnjacke privrednike unistavate inspekcijama i zakonima koji se strogo postuju samo od Sarajeva do Zenice i Tuzle? To je neposteno, zato nam i bjezi omladina.
hahahah upravu si riđobravi. :D SDA fime najlosije placaju,najlosije plate i najveci uhljebi.,... nađi mi jednu MUSLIMANSKU firmu da je plara radniku 1500 1600 Km, a IMA IH MASA KOJU MOGI DATI.....?????? ALI JEDNU SAMO,A DA NIJE POLU DRZAVNO PRIVATNO VLASNISTVO ...KAO TELEKOM NPR....
Ova demagogija pAlitičara je dojadila više i bogu i narodu.
Bakire ne kontaju ljudi tvoj humor! Ozbiljno te shvate pa se onda kasnije, ljute na tebe!
Ovaj Srbin sa Ade Ciganlije ne popušta...ovu pricu pricaju Katalonci i Lega Nord u Italiji, dakle cilj je isti kao i u Tate Alije, otcjepljenje od BIH i fildzan drzavica da se lakse vlada, samo pricu o muslimanima i ugrozenosti smo zamjenili ekonomskom superiornoscu.
Povrati cu,jel moguce da neko ovako gnusno laze
Toliko o njegovoj iskrenoj zelji da ocuva cijelu BiH - "nasi", "njihovi", puna usta Federacije i RS-a, bosnjastva i slicno. Dodo aktivno pokopava "svoj" komad ove drzave, a Covic i ovaj ridji "krpelj", uz malo ljepsi vokabular, cine to s ostatkom drzave.
Jebali te privrednici a i privreda a i jebala te satnica od 4 marke, mrsss
A ti drzis Sef da ne pobjegne!
Je je izetbegovicu drze sve krave i ovce u bih
Previše je primitivnog pljuvanja u komentarima. Ako je pola tačno u ovoj izjavi, dobro je.
Ne kakaj bogati siti smo tvojih bajkica
Vela havle, Kakir ne silazi sa teških droga!
Evo dosao i serator ....Automaik, jel to bio godisnji? jel na Jablanickom? ;) Jel platila stranka?
Sta je ovo dva covjeka smiju komentarisati 🤣 ajd Boze zdravlja za pamet je kasno 😊