Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Bakire i Suljo do kad vise vase price o patriotizmu ?!?!?!?!? Svako malo spomenu Bosnjake, rat, Aliju, Srebrenicu, Genocid, Srbiju.... do kad vise te vase suplje, a drzava se gusi u dugovima i siromastvu! Jedva cekam dan kad budete truhnuli u celiji sa vlagom, a da ovaj narod konacno prodise! BiH nista gore nije moglo zadesiti od SDA !!!!!
Zadesilo je SNSD; HDZ i SDP. SDA danas ne valja, ali da nije bilo SDA ne bi bilo ni Bosne (što tebi možda i odgovara).
@ Tvrtko Da zna Tvrtko ko mu koristi ime i prezime kao nick na portalu okreno bi se u grobu. Samo jos reci da nije bilo Tihica i Bakira nebi bilo ni bosnjaka da padnem sa stolice od smijeha :D hahahahahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najveće zlo za bošnjake je sda bratija
ma rodio babuka čedo svoje pametno.......esmeralda lutko, ma ne'š ti to skontat, đaba je :)
Ja sam BIHER Niti su svi Bošnjaci -muslimani Niti su svi Muslimani -Bošnjaci Svi Bošnjaci Srbi i Hrvati...i ostali ... svi smo mi bosanciihercegovci (BIHERI)
bakir je beogradjanin,a sulejman iz gradiske...zajedno su sarajlije ahihihihihhiihiii
bez bosnjaka se nemoze ali bez tebe ako bog da moze licemjeru jedan licemjerni
To znamo i sta je problem...
bakir je legenda i ocito najveca smetnja zlajicima i scepicima.dok tihic konacno ode bice jos bolje!!samo naprijed Baka kad produ sledeci izbori ovo malo sdp ovcica i scepinih mafijasa ce pocrkati od muke pogotovo sto su ocito besposleni samo cekaju da ti sliku vide da bi zapjenili!zaboravili ocito rezultate opcinskih izbora :P
ja bih samo ako može da poselamim moju fameliju u podbrdu i moje najbližnjije, mog daidžu Ismeta, amidžu Idriza, nanu Sevlu i brata Refku. zafalijo bi se usput našem predsjedniku Bakiru što je od Bosne napravio bogatu zemlju pa sad mogu iz Bosne svađe u svijetu putujem. Neki dan sam bio u Varešu i vala pravo velika čaršija. nek si nam živ i zdrav predsijedniče. tvoji podbrđani.
Radujem se sljedecim izborima i nasoj pobjedi. SDA najjaca stranka u BiH.
Ja posteno zaradjujem svoj hljeb , vidim da se borite svim silama da ocrnite SDA sto vise kako bi pali u ocima biraca , prozivate za obstrukcije, SDP s SBB i dva HDZ-a ima vecinu ali je ne znaju koristit nisu dovoljno politicki zreli oni su puni price a malo rada zadnje presude Ustavnog suda pokazuju kako SDP vodi svoju politiku-silom.
@bosman345 Izvini sto sam pomislio da si mozda clan SDP-a i da forsiras njihovu propagandu ocrnjavanja SDA nazivajuci ih lopovima iako niko od njih nije uhapsen niti procesuiran znaci to su sve suplje price i mlacenje, Moras svatiti da u BH nema vlasti bez koalicija a ponekad se misljenja koalicioni pratnera ne poklapaju pa zato ide sporo napredak , sve dok se ne sloze sve 3 strane oko nekog pitanja ono ne moze biti ostvareno zato je sve sporo.
Jao, pa da li on misli da smo mi glupi? Da ćemo upiti ovu šuplju?? CCC
obični prodavač magle i ništa drugo
Jadni mi ko nam se predstavlja kao zaštitinik Bošnjaka
ovaj je sa babom i babinim više štete napravio za BH narod nego čitava arkanova dobrovoljačka garda - oni su trajali godinu dvije - i nestali al ovo g0vn0 traje ko maligni tumor bez kraja
E da vidimo: Koliko nas ima da nece glasati za SDA?
kakva ogavna mafijaska profiterska ljigava pogana gnjusna oportunistička lešinarska poluinteligentna njuška obzirom da smo tradicionalno markirani kao retardiran narod, a izgleda da je sa razlogom nije cudo da su nam ovakvi na vlasti da nam dijele drzavu, prodaju zemlju a kupuju milionska auta od gladnih usta... tacno bi ga zgazio.
I ovo je rekao: Nadalje, on je istakao kako je SDA postigla brojne uspjehe. Kada bi se sve to trebalo opisati jednom riječju, dodao je, onda bi ta bila dostojanstvo našeg čovjeka. A sta je Bakire sa imanjem na Poljinama i bazenom pored kuce???????? a raja ni na Terme ne mogu bez 50% e-kupona!!!!!!!!!!!!