Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamizirao Armiju BiH, istjerao velik broj Srba i Hrvata iz ABiH, doveo Arape i ovaj nesta priča o građanskoj državi
Da je tvoj otac bio za građansku državu ne bi smijenio Sefera, Šibera, Divjaka, Vikića i postavio na njihova mjesta poslušnike i kriminalce.
Ti si gjup jajane Nemoj vise na velikom minusu lizat stubove
Upravo je zadnji ekser u gradjansku BiH zakucao ovom izjavom. Hvala mu
Alija je, kao i SDA, bio SANU projekat, oni ga i pustise iz zatvora ranije da bi pokrenuo "muslimansku stvar" i tako inicirao podjelu BiH. Sve u protekle 32 g. to dokazuje. Tek je na kraju shvatio sta je uradio, i zato je ljudima porucio da budu "prvo Bosanci i Hercegovci". Ali ni ti,, Bakire, to ne postujes. Sta onda ocekivati od ostatka nepismenog naroda...
Da ste bogdo ostali na Savi, u Šamcu, vadit šljunak i kopat nos
Zna li ovaj i o čemu drugom pričati, sem o muslimanima i babi? Šta održavaš taj kult ličnosti, daj ljudima perspektivu, koga više briga za prošlost.
Najbolji predsjednik kojeg smo imali. Da mu Allah dž.š. da lijepi džennet.
Pogrešan čovjek u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu ! U crno nas zavio gomilom pogrešnih odluka. Vjerovatno nametnut od "službi" da posluži dogadjajima koji su uslijedili devedesetih. Ako se nekad otvore arhive,bilo bi dobro za ovo što nas je ostalo da se istina sazna...za ove koje je nisu svjesni. Za slijepe kod očiju. Baš su nas ojadili:on,sin,pa ostala njegova familija i bulumenta "podobnih",njegovi krimosi...užas !
Kako je ovaj covjek uporan i nsporan.Alija je potpisso RS, to je jedini fakat….
A ti se boris za 10 famelija.
oavj je Lud. U isto vrijeme se boriti i za mir i za rat, u isto vrijeme se boriti za sušu i kišu? Ma daj više i ti i Alija kao da je Alija bio neki mislilac i uzor. Pa Emergik Blum je za njega institucija a ismijavate ga i koliko je drugih pametnih. Pusti nacionalizam više. A ako je Alija nešto dobro i uradio ti riđobradi sve si uništio.
Alija sigurno nije bio loš čovjek - jedina mana mu je sto je snahu i sina nam u amanet ostavio.... to nikako nije smio uraditi....
On se je borio da ima begovat i dinastiju, kakvi muslimani i dradjani.Samo trpaj vrece zlata ko arapski seici.
Grohno Bakir ko baraka
Zasto lažete o 23 ili 18% kad je stanje sljedeće. Površina naselja: BOSNJACI - 15.171,49 km² (29,6 %), SRBI - 25.019,34 km² (48,8 %), Hrvati - 8.212,42 km² (16,0 %); ostali teritorij je nenaseljen. ↑ 0 ↓ 0 Prijavi Odgovori LazJe23Posto … Površina općina: BOSNJACI - 15.918,66 km² (31,1 %), Srbi - 27.155,15 km² (53,0 %), Hrvati - 8.149,04 km² (15,9 %)
Bio me odlican pijun za manipulaciju u rukama anglosaksonaca.