Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vise popustanja Bakire,sila na silu.
jel iko gledo kako nenad čanak na pinku proziva šešelja i ima petlju. e kad se mi budemo postavili tako prema takozvanoj zlocinacko, genocidnoj tvorevini zvanoj rs. onda ce mozda pocnu da se prestanu z!%@^vati sa nama.
Oo, kako vi volite krize!
Od toga zive...Izborna godina.Jbu ovo malo naroda sto je ostalo u prknu od drzave u koju se kunu.
Samo cekam kada ce poceti sa komentarima stranacki smecari da se javljaju i pocnu podizati ,,cobane" u nebesa.
TO SI BAKIRE DAAAAAVNO TREBAO URADITI A NE DA TE VUKU ZA NOS ZADNJIH DESET GODINA.
Tako je gospodine Izetbegoviću,MORA se poštovati Ustav!SVI MI!!!
Ovo je dogovoreni TAL Bakir Dragan i Milorad Ovce vrijeme je za ispašu Ono Što Alija nije dao ni pod pritiskom Bakir će dati bez pritiska uz svestranu podršku Komšića i Radončića.
Riđava kukavica na kraju dana češ biti usamljen slučaj a Bosna velikosrpski projekat in progres
Nemoj se ti borit za državu majke ti...
Dodo je pri kraju, nema popustanja
Ovi srbi su tolko jadni da misle da ce uspjeti ovim jeftinim trikovima sto nisu uspjeli 92..pa Bosne je bilo i bit ce je,a za ovu skalameriju zvanu rs tj ratom uzurpiran dio BiH ..to ce se vidjeti jos..Nikad Bosnjaci koju su dominantan narod u BIH nece pristati na bilo kakvo odcepljenje svoje teritorije,ali NIKAD..tako da srbi .,,.ne lipsi magarce do zelene trave,,
@stingerman ako ovaj bude "vođa" nacije nema od nas ništa
Upravo dobio povisicu ! Trenutno imam platu 5.845.- š franaka i nisam skolovan !!! Ja neznam kao i vecina ko je ovdje predsjednik i sl. Veceras odo zalit i zapalit poslje mozda sta zguzit....pozdrav iz Zeneve.
Narkomani ne vole krize !
Kriza je vrijeme kada politicari nista ne rade osim sto primaju ogromne plate i debele dnevnice. Plus im dobro dodje da opet ostanu na vlasti. Kriza je njihovo drugo ime.
Je ko plavka na drugoj slici?
Zar nismo vise od 20 godina u krizi, kada smo izasli? Ti naravno nisi nikad ni bio. Zakuhavajte I vladajte, nista drugo I ne znate.
Pa ti ga prvi ne postujes ne palamudi bezveze o krizama. Ovo garant treba nesto proci ispod radara pa da se prikrije hajmo napravit neku krizu.
Ma eto brzo izbora pa da malo kriziramo
Ja sam iznad svega da se poštuje Ustav BiH od svih aktera iz BIH bare ali od ''moga aktera'', Bakira Jahića-Izetbegovića, prvorođenog nasljednika od milja:''moj Babo je, moj Babo je'' tražim da poštuje ''Hamu'' kao i ''Muzafera bez obzira što je možda jedan ljevak a drugi dešnjak'', jer oni što unose smutnju među Bošnjake neće završiti ...