Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli bi napraviti bolje drustvo kad bi se ti i Dodik prestali baviti politikom
ko bi ih zamijenio
Kao na primjer ko da ga zamijeni? Konakovic hahha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Predsjednice gledas li OI?koliko ti je medalja zemlja osvojila?San Marino,S.Makedonija i Kosovo su osvajači a mi?Nula…koliko ulazete u sport…kultura unistena,sport isto tako,nemamo stadiona,imamo oko 100 km auto-puta,pola drzave u Njemackoj na bausteli…od onakvog sarajeva ste napravili kasabu…
Šta će ti bolje, ostavio ti krepo Aljo brlog, imaš svoju favelu da dijeliš bajramluk svom nooorodu, studenticu vodaš baš te briga, jes da je akrap al nisi ni ti ljepotan.
Ma goni se vise i ti i on i onaj treci u tri PM , pustite ovaj jadni narod da pocne da zivi. Ne kazes nista za LITAR ulja 4 marke, a penzija ne moze ni lijekove pokriti.
Uhhhh, opet ovaj "relaksator odnosa" u akciji spasavanja svoga partnera! Ovakvu izdaju Bosna ne pamti jos od izdaje Rizvanbegovica zbog kojih je nastradao Zmaj od Bosne.
Koliko je taj kakir u funkciji i šta je donjeo u tim godinama...osim samo blja blja
Terorisanje naroda od nacionalističkih politika treba prestati. Sjašite više.
Zato mozdani ne posjeti ovakve face???
Bakir stedenticu akrapa voda.
Dodik je zbog stalnih podmetanja, prevara i pokušaja da se oslabi Republika Srpska i promenio ponašanje! Kada jednom izigrate ozbiljnog čovjeka, više nema nazad. Ne veruje vam niko u srpskom korpusu.
Marš u peezdu materinu i ti i Dodik... Djubrad lopovska!!!
kako zeleni čuva genocidnog ahbaba dodu ronhila. sjeme im se zatrlo izdajničko
ovaj definitivno nije dobre glave!
Šta ovaj misli,biti na čelu države još 30 godine,ee vala nećeš!!
A sjasi vise upropastio si BiH. Umjesto plata i zaposljavanja pune ulice prosjaka.
Hajde bakire sjaši više.U politici si odradio svoje. Nestani dok još ima vremena.
Jedini častan polititičar u Bošnjaka!!!