Komentari (481)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fujjj ridjobrada stoko.kolko ti je krivo sto bh blok nece s stobom u koaliciju sinoc u dnevniku D jedva si govorio,samo sto jos nisi poceo plakat od muke.druga stvar,glaso sam za SDP i ja i svi moji,ako SDP udje u koaliciju s vama lopovima iz SDA nikad vise necu ni procitat nesto o njima a kamoli glasat za njih.Sjebo si Bakire drzavu ti i tvoja SDA sad ispastaj za to.Trece:Ako F.Radoncic nakon sudskog procesa i onoliko bljuvotina izrec.o njemu udje stobom u koaliciju,onda ni on kurcu ne vrijedi
Iskažite POŠTOVANJE za Bakira I. čuvenog RATNOG HEROJA i prekaljenog BORACA za FOTELJE bračnog DRUGA !!! Pa omogućio je narodu nezamislivo BLAGOSTANJE !!! Samo u SARAJEVU, u NARODNIM KUHINJAMA, se svaki dan podjeli 120.000 OBROKA !!!
@ponta60. Koliko neko mora biti gloup ili plaćen da bi vjerovao ovom, ridjobradom slotvoru... To je strašno!! Zamisli, on nešto govori o ratu? 😂😂😂😂🙏. Fuj, gnojni Alijin isprdak i njegova luda i zla supruga. Fuj!🙏
Razmišljajte malo o izbjeglicama. Stižu za par dana u Sarajevo.
Dabogda hljeba nemo ko dovede u grad ovu seljadiju a to je SDA
Izetbegoviću, onako jaranski IDI BRATE VIŠE U PIZDU SVOJE MATERE što nas ne ostaviš na miru da disemo ko ljudi. Pa vidiš idiote da te niko neće ni blizu sebe. Idi na biro majmunčino.
Kladanj1PDA@ Nemate ni vi iz PDA šta u Tuzli tražiti! Ima i vas lopovčina još više...čuj lopovi iz SDA a i vi bili prije god.dana u toj stranci...Tuzla je 90% SDP a 10% DF i NS - znači 100% Bh-blok! A i na kantonu je pobijedio i SDP i Bh-blok sa 15 zastupnika! I onda ga izdao SBB i SzaBiH koji su imali po 2 zastupnika! Idite vi u svoje Banoviće, Kladanj i Dapnu pa vladajte po šumama i brdima i selima, a Tuzle se ostavite!
Skim sve SDA nije ušla u vlast, samo da bi zadržali pozicije i krali milijarde... Na kraju rata - odmah sa SDSom, pa HDZom, SzaBiH, SBBom, SNSDom, SDPom...hebali bibse za fotelje. A ulice propale, tajkuni i kriminalci haraju, GRAS i ViK katastrofa, ZOI84 užas. U KS nema Dodika i Čovića, pa ko je kriv? Tito rahmetli?
brane se da oni brane drzavu a stalno su na vlasti i evo gdje su je doveli, a nece niko s vama u zagrljaj jer im je tu fajront. u pravu je onaj peškir kojovic treba podvuci liniju i otkantat vas, neka te na kongresu smijene svi ovi sto ce bez funkcija ostati sad.
bjezi seronjo koristan si kao cir na guzici
@100citamotuA Bakire jesi to ti.
ISTEKLO vrijeme za ispruženu RUKU !!! Sad je red za DUBOKI DŽEP !!! PRELETAČI jeste li SPREMNI !!!
KRIVAC ZBOG ČEGA SVI MRZE SDA JE ESED DŽANANOVIĆ. SDA JE POSTALA OMRAŽENA KOD NARODA SAMO ZBOG UZIMANJA NOVCA ZA ZAPOŠLJAVANJE. MNOGI KOJI SVOJU DJECU GLEDAJU PREKO SKYPE U INOZEMSTVU KRIVE SDA ZBOG TOGA I MRZE JE. SDA TREBA OSUDITI ESEDA DŽANANOVIĆA NA KAZNU ZATVORA NAJMANJE 15 GODINA KAKO BI POVRATILA UGLED KOJI JE ON SRUŠIO.
A s kime je BHblok planirao koalirati da bi stvorio vlast? Ne sda ne hdz ne snsd ne asda ne pda...koga su oni htjeli u koaliciji mozda SPD ili ZELENE iz Bundestaga???
Najopasniji je Gusinjac...on ce prvi potrcat na Bokirov odkopcan slic
Ja bi mu se da sam na mjestu BH bloka ponjao;ke u ruku...svakako je Zut i nebi se ni primjetilo
Od samom početka je to igra sda samo što bh blok očigledno nije mogao prepozanti osim ljudi iz naše stranke.Sve je ovo bila navlakuša kao poziv da udje blok u vlast a ustvari več je dogovor napravljen.SDA je domove isporučila hdz i snsd samim tim več dalal do znanja ko ce vladati.Blok u toj situaciji bi bio samo čuvar svijeće dok bi oni krčili BIH kao što su zadnji 26 godina.Poziv u vlast je bio mamac da se razbije glasačko tijelo jer dolaze lokalni izbori .
@gooUser922337x14 sa kime je SDP htio koalirati da bi stvorio vlast?
krmak
SDA je prnula u čabar. Makar i sklopili neku labavu koaliciju.
Ako ovi udju u koaliciju, onda mozemo svi pakovati kofere, nema tu napretka.