Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sef OTP sluzbe.potpisuje i izdaje naloge za korišcenje vozila,
kos ili haos
Mamu vam vašu. Pa i preko djece poene tražite. SDA,SDP, svi skupa se jebite.
Šanko i njegova sestra Senka vodili nas svojoj kuci da se brinemo o njihovim roditeljima.Ali nam nisu placali nego smo platu dobivali u klinickom a kod njih kuci radili.Nisi smio reci necu.Narocito je sestra gadna.Vazda je prijetila.Nek je i njihovo proslo i njihove famelije.Mnogo su terorisali
@realista25 a ti debil morao, nisi mogao ništa poduzeti. Da je tražio da mu popus.s, ti bi i to. Gdje ti je dostojanstvo? Tacno vas i trebaju je..vati kad ste ovce..
Važnije pitanje je - ko je otuđio novce ?
Pa hebem ti ovakvu drzavu eto.FUJ stid i sram i grozota pričate o patriotizmu,domoljublju nekakvim jačanjima nacionalnog identiteta. Mahmuni ovo je odraz BiH.Pazarić.Odlasci mladih,Dženan,David,Davor i Adis a vi šutite i samo šutite i budite ovce koje nijemo posmatraju dok se i njima isto ne dogodi.
Svi ste vi smece SDP.I ti i Zarfa Dupovac.I direktor Jasmin Cerimagic.Da bolesnike vozite da vam rade.Stoko.Tako je Faris Gavrankapetanovic vodio cistacice u Orebic da mu ciste kucu.On i njegov brat Ipe slali kuci med sestre da im majku cuvaju i djecu,a pacijenti bez terapije.Malo vam bilo stoko gladna.