Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mason i SBB-ovac. Fahrin produkt. U ratu obućavo Niške specijalce.
Zasto gospodin Uzet ne napusti Olimpijski komitet,pa da se konacno i sport krene oporavljati od ovakvog i slicnih koji samo urusavaju sport na nacin da i ono sto ima novca sebi trpaju u dzep a sportiste samo redovno tapsu po ledjima ...
Tamo su projekti IOC i tamo mu je sada glavna tezga, to sto su sportisti i sport na ivici egzistencije najvece zasluge pripadaju gospodinu Masonu. Briga ga ovo mu je cetvrti mandat na tome bi mu i Causesku da je u zivotu pozavidio. Dok je sportasa i ovaca bice vune za gospodina Uzeta.
Tamo znas gdje ces napisati Rijesili su ga se na Rektoratu a kod nas na FASTO je izgubio moc i upravo su u toku aktivnosti da ga sa pozicije uzurpatora fakulteta svedemo na poziciju predmetnog profesora. Svi ga se rijesise, jedino jos Olimpijskim komitetom suvereno vlada i isti je u njegovom maniru privatizirao i po horizontali i vertikali.
Zar kod nas uopšte postoji naučno-istraživački rad???????
Kriminalac obicni
Kriminalac obicni
Kriminalac - provjereno i dolazano !
Rađo - rođo! Namirio se on za nekolika zivota! Kad covjek skonta, zbog ovakvih ljigavaca koji rade 50 poslova ispade da radi jos 49 ljudi. U prosjeku, svi radimo!!!
Dao ostavku i to ce biti sve ? Sta rade institucije,zasto ne provjere imovinu koju je stekao na koji nacin je to doslo ...Kako je kcer zaposlio na Ekonomiji ? Tako sto je dao zauzvrat mjesto na Difu za sina od prof.Jahica sa ekonomije ...Ko je dao amin na to zaposljavanje? Olimpijski komitet privatizirao,sa njegovim poslusnicima tamo trpa lovu u dzep ,s tim da poslusnici dobiju neku mizernu nagradu u vidu besplatnog doktorata,a on pokupi lovu ...
za masona, majstora, sramota
Nikad nisam ni cuo za ovog uhljeba
Ode Radja, a gdje ce sada? Olimpijski, fakultet ili ne znamo jos. Fakuktet sporta je pretvoren u rasadnik funkcija, vrijeme je da se UNSA ocisti I okrene studentima I nauci, a ne pizicijama.
A možda je frajer skontao da je farz da podnese tu ostavku ...moderno je to danas farzirat :-)
Ne znam koliko ima oraha u džepovima ovaj lik ali znam da je pokušao dići ljestvicu na UNSA. Međutim, kako se usuđuje ovaj lik tražiti da profesor ima 5 radova na CC listi, da ima projekat i knjigu koja nije izdata u Čeliću. Šta on misli!? Na taj način ne bi ni imali profesora na UNSA. Zato Rađo razligu... i pusti nas da krčmimo minornu "akademsku" zajednicu!