Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa poslije 2022 sumnjam da ce ga vise slabo ko i traziti jer ce dotle otici odavde sve sto mogne da se snadze vani
Pa kako ce biti, platis 50 KM za malo papira.. drzava za covjeka, narod zna
Zno
sa BiH pasosem mozes samo dupe oprati - predpostavljam ta imati bih pasos je Catch-22 situation, u smisli da ko putuje ima para - sto znaci da, osim 1% SDA Kalifata, 99% Bosnjaka ne putuje jer nema para. To receno, i kad oni s parama putuju sa BiH pasosem to je najveci kosmar. Treba ti viza za bilo gdje - a i kad je dobijes i negdje odes i nedaj boze nesto ti se desi, u Bozijim si rukama - ne daj Boze otici u SDA Kalifatsku ambasadu negdje u svijetu - oni bi ti samo pogorsali situaciju
Šta je sa pasošem RS-a?
pasoš rs se očekuje krajem 5985 godine
Pa kako ce bit upitno kad ce EU ponovo vize slozit,nece ih nitko vadit da po bih putuje s njima EU
Do tad očekujem i EU državljanstvo.
Taman do 22 i onako će svi otići
VARTA
Taman tad mogu da predam za holandsko državljanstvo
Nažalost, zahvaljujući bh. političarima, bh. pasoši vrijede manje od starih zdravstvenih knjižica. Kad svaki migrant može proputovat Europu i slobodno se šetat gdje i kad, radit šta hoće, a da ga polupismena bošnjačka i politički korektna bagra podržava, sve mi je jasno. Krajišnici bili pametni pa izvadili domovnice pa sad slobodno šetaju svijetom.
i to je kao uspjeh???
možete obrisati šuppak s njim.
@Profizanovjetar ... valjat će im za rs i hrhb sa vizom.
Poslije toga ja mislim da nećete imati više kome ni izdavati....
Vidi komentara. Sve ovo prospijeva klixu i posjecenosti jer niko ih neprati radi zurnalizma nego ovih gov*ana od komentara. Pacenici na nacionalnoj osnovi. Zive jadne zivote. Svrha zivota im mrzit i zakuhavat.
Hvala Bogu da sam Krajisnik pa sam dobio hrvatski tj EU pasos a ne ovaj nas nakaradni s kojim ne mozes ni u Makedoniju