Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li ijedna vremenska prognoza proci bez slika zenskih guzova u raskoraku ili kratkih haljina
tropske vreline, zbog globalnog zagrijavanja sarajevo će bit ko Kairo za 20-30 godina
Prije 10g. su se ovi crveni i narandžasti meteoalarmi zvali jednostavno "ljeto, jbg"
Ljudi polahko poslušajte me. Mislim da je ona desna bolja od ove lijeve, a evo zašto: lijeva je možda obukla onakvu haljinu da privuče tijelom, a ima lice k'o baba od sto godina, dok desna ne treba puno reklamu, pa samo nosi "casual" odjeću. Eh sada, lijeva je možda dobra za jednu noć, dok desna može biti dobra cura i žena. A možda je obrnuto. A možda nije.
Doduše faca lijeve se ne vidi al definitivno ne liči na neku babu po figuri tijela a i nogama...
drug ja desnu nisam ni primijetio dok ti ne spomenu 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve veze hamse sa slika imaju sto je sutra 40 stepeni?
Čuj kakve veze ima? Pa zar ne vidiš da se po zanošenju zovagu može predviditi dnevno/noćna temperatura. Ne kaže se dzaba da je neko "zagorio" jarane.
@matja ima ti i ta smisla druze 😂