Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja sada istrpiti citav mjesec predizborne kampanje, tekstova na Klixu, gledanje faca na plakatima po gradu, peglanje onih na pultovima i jos Schmidt nam visi nad glavom. I valja jos skontati kome dati glas. Ma ovdje bi se i Ajnstajn zbunio.
ja mislim da će biti super zabavno. Biće provala i sramoćenja, svađe i ljubavi. Najbolja serija trenutno u eteru
Jos kad ih Senco bude okuplja na Face to Face bice cirkus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Schmidt bi trebao izmijeniti ove čobane i sve druge koji su povezani sa 90tim, i zakonom zabraniti svima njima da se ikad vise bave politikom. Njihove stranke ukinuti! Dovesti nove, mladje ljude, koji znaju praviti kompromise, koji ce se posvetiti ekonomiji, a ne nacionalističkim sr*njima!
samo oštro druže Šmit ! Stoka je to.
divna ideja, zamisli vodi državu grupa napaljene omladine koja nije stigla ni pročitat sve zakone 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
GAME OF TRONES u reziji Kristijana Smidta pocinje ...
Ovaj mubarec mjesec je za politicare kao ramazan, moraju se mnogo cega odreci i samo najbolje prema glasacima postupati, dove uciti i sadake dijeliti.
Krivousti upravnik logora nece dobiti nikada svoj izborni zakon. U to se zaklinju domoljubi ove zemlje. Ako treba i umrijeti ali neces nista dobIti smradu olinjali koji godinama radis sa onim gremlinom Dodom na razbijanju BIH. Ti krivousti mozes odmah crknuti ali nista preko ledja ovog napacenog naroda. Kazem crci iako mi vec i izgledas crknut jel najvise mi licis na gluho bilo pokojnika sa tom sjedom glavom u crnom odjelu.
Kad ga čelo ućera Sejdi bili...
Rusi šugavu drzavu, daj nam HRHB i RS
Kakvu god odluku donese izpravnija je od odluke koju donesu SDA-DF-HDZ-SNSD ustvari oni 8g ne donose nikakve odluke osim kad je u pitanju povecanje plata samim sebi.
Schmidt,imate punu podršku ,dosta je vise ovoga ludila!
dobro zapamtite molit ce ovaj necovjek BIH narod da ostane ovde jer s prvim hladnim danima eu su izgorjeti u plamenu revolucija zbog svojih neonacistickih rezima koji su s putinom i milosevicem stvarali novi poredak,angela merkel je pokusala diplomatijom i bankama uraditi ono sto vodja lll rajha nije mogao onolikom armadom,
Nemoj se ba ti svabcicu muciti . Rijesimo mi sve tvoje brige .
Uglavnom džabe će se glasati.
Citiraću Dodika : "Schmidt je njemački turista.."
Ako si opet dos'o da se sa istim HDZovskim namjerama vecinskim gradjanima poseres u ceif bolje ti je napusti odmah i idi negdje na Urlaub. Fakat ako imas i zrno mudrosti u glavi dozvoli da se Izbori odrze, jer svaka tvoja pristrana odluka ce zapaliti kratki Balkanski fitilj na buretu baruta koji se popularno zove Bosanski lonac. Sto je najgore tvoje rejting je srozan na najnizu mogucu granicu, a sam si usro motku ocitom pristranoscu u nametanju aparthejda.
evropa ce uraditi sve da muslmani ne dobiju neki veci teritorij koji kontrolisu to je kristalno jasno i sva je poenta u tome.
A jeste vise naporni sa smitom
Sto bi rek'o amir hadzic klix debilix