Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strance je opravdano strah o mogućem produbljenjem krize i potpunoj blokadi bojkotom izbora od strane Srba i Hrvata. To bi bio kraj i oni to vani znaju
Fudu istražitelji u SIPI trenutno lome, psihički
Niko ovdje ne lomi nikoga. Oni se cascavaju, veceraju… Ovdje je sve tako reci vec dogovoreno. Samo se lomi narod. Bakir ce predati kamenjarskim Srbima izmjene Izbornog zakona, a za uzvrat ce dobiti neke sitne ustupke, da ne ispadne kao izdajnik i totalni gubitnik. Cak i ako Schmidt nametne te odluke, u principu ce biti iste, pokusace da nametnuti Izborni zakon kompenzuje nekim sitnim ustupcima Bakiru. Ovdje se lomi narod, jos jednom izdajom drzave i pravljenja neke vrste treceg entiteta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sejdo Ćović je najveći izdajnik hrvatskog naroda! Htvati hercegovački ili bilo gdje na svijetu, razmislite dok podrzavate ovu gnjidu od čovjeka koji je udbaš, srpski čovjek i koji igra za Rusiju, a navise zbog licnog bogacenja. Kako nije za Inzkovu odluku danas, tako će i sutra reći kako nije bilo ni zločina u Vukovaru. Shvatite da je Sejdo Čović išao da obiljezi dan šumske, entiteta koji je nastao na progonu i ubojstvu tisuća hrvata!
Zna se na koga se vrsi glavni pritisak. Ista meta isto odstojanje vec 30 godina. Samo se na bosnjake vrsi pritisak. Sve ostalo je predstava za publiku. Zasto se Dejtonski sporazuma jos nije preveo na bosanski jezik, zasto se o Dejtonskom sporazumu na referendumu nikada nisu izjasnili svi gradjani ?
Ova država i postoji samo za SDA,HDZ I SNSD a svi mi ostali smo kao migranti s svojoj državi
Hrvatima više ne treba izborni zakon, idemo u bojkot, pa nek vam mama bude hrvaški precjednik
šta je više taj krmak čović.za uši ga i nogom u dupe.nakro se pa se boji sad.
odličan članak. dugoročna sistemska rješenja u korist svih, q ne da neko možw da se vrati lući i kaže evo ipak smo nešto (kozmetički) uradili.
Jedina garancija za uspjeh, na koju je Dragan Čović uvijek u pregovrima računao bila je razjedinjenost probosanskih stranaka, kao prilikom glasanja za izbor gradonačelnika Mostara.Zato je sada odgovornost za zauzimanje jedinstvenog stava na liderima četiri stranke – SDA, SDP-a, SBB-a i DF-a. Manje stranke poput NIPa više brige vode o nanošenju štete političkim rivalima nego o interesu države.
Finci mrs u pm i ti bi jos koliko to ima jvreja u BiH ti i jos ko? hoces orava neka, mrs u Izrael ako ti se ne sviđa, Bošnjaci su odranili ovaj komad zemlje ne ti i tvoji Židivi
Zar je drugačije od normalnog u Njemačkoj, Srbiji, Kosovu....?
Sarajevski ekstremni mediji tipa Slobodna bosna izmisljaju vijesti tipa Bodo Weber, Mesić, Kosor, Bećirović, Kukić rekli ovo i ono a svi na platnom spisku fantomskog instituta IFIMES iz Ljubljane kojeg financiraju arapi.
Btw sta je majoriziranih i ugrozenih bosnjackih pravoslavaca i katolika na bosanskim portalima, vidi se da ne moze Bosna iz njih al oni mogu iz nje. Jedini realni portali su Bosanski gdje su gradjani transparentni prema svima. Zasto iste na poskocima, gusterima, bubama i dr. Fasistickim portalima.
Niko ih nije zvso
Stranci su rekli da ide virtuelna izborna jedinica u granicama HR-HB gdje je strija iz iz EP HZ-HB, samo na da izbora i tu se biraju delegati hrvati u dom naroda i član predsjedništva.
Palmer je boookiru rekao 'tvoj otac stvorio je bih, nemoj ju ti srusiti'. Mislim da je sve jasno.
Niko nikog ne lomi nego su dosli svi pomoc Bakiru da slozi izjavu u kojoj ce fino upakirat da je HDZ dobio izborni zakon po svoj mjeri. Naravno, to je do sad najteza izjava za upakirat pa malo duze traje. A dodick tu nije od pomoci jer on bas ne zna upakirat nista, sta ces, direktan covjek