Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubili Stolac , izgubili Srebrenicu , izgubili Veliku Kladušu itd . Srbi opredijeljeni za jedno i masovno glasaju za to SNSD , Hrvati takodjer za HDZ , jedino Bošnjaci rasuti i podijeljeni na 20 stranaka malo SDP , malo DF , malo SDA , raznorazni nezavisni kandidati itd .
RS 49% HZHB 27,3% Rezervat 18,7% Babina Krajina 5%
Trba pruziti ruku i cestitati i vidjeti sta moze da se uradi za ljude koji tu zive. Svi zajedno treba da upru i da pomognu stanovnicima Stoca, zajebat vise raspodjelu i borbu za vlast samo zbog licnih interesa i prestati da jedni drugima podmecu nogu jer tako nema napredka, samo moze gore biti nego sto vec jeste :(
RS 49% HZHB 27,3% Rezervat 18,7% Babina Krajina 5%
@puskomitraljez vlasi u hrvatskoj-bilo 33% sad je 0% vlasi u bosni-bilo 65% sad je 49% vlasi u CG-bilo je 100% sad je 0% vlasi u kosovu-bilo-je 100% sad je 0%
popusise bosnje svuda..jos malo i Sarajevo nase :D
Čuj, popušiše. Pa prije 20 godina Bošnjaci nisu smjeli zucnut u Stocu, a danas mogu ozbiljno zaljuljat izbore. Obnova Ferhadije 2001. u Banjaluci je završila kamenjem i paleži. 2016. je otvorena uz Davutogluovo pozivanje na Aliju i RBiH dok je policija srpske čuvala skup. Dodik se uzvrpoljio na stolici, i kasnije se nadjačavao s ezanom da kaže koju pozitivnu o Ferhadiji. Sve u svemu, Bošnjaci se vraćaju na prijeratno, a vi odumirete.
E kako sad idu vijecnici. Koliko ko dobiva.
...sad kad se slože, i jedni i drugi, pa otvore silicijumsku dolinu u stocu. da genijalci mogu smočit dupe u jadran, u pauzi genijalovanja. i, de bar po jednu novu crkvu & džamiju, da vidimo čiji je veći. al bar na mjeru 'rama svetog save begiškog, nismo ni mi mačji kašalj. aj vozdra.
E kako sad idu vijecnici. Koliko ko dobiva.
@zlatnakasika00 bravo. Sad ces bas jesti zlatnom kasikom.
@zlatnakasika00 bravo. Sad ces bas jesti zlatnom kasikom.
hahahah jbt kandidat sa jednim, i to sigurno svojim, osvojenim glasom ahahah
Ma i on je glaso za HDZ, nego ga je žena zaokružila da se ne bruka.