Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasaj za buducnost, ne za 50KM!
Kaplan ne lupa nista na biralistu? Nije dobro
@Antilicemjerist ,glup te jutros obu,da bio glup,otkud tebe nakon dan priče,očito međed iza sna,..
eto kako mediji natežu situaciju i izbore,od toliko mjesta vi potencirate Stolac,a zašto zna se,ako ne bude po volji nekih bit će problema kao i prošli put ili možda ne bude jer su ovaj put namirili glasova koliko misle da im je dovoljno,..pa eto samo da se zna da se Stolac kao prati,..providno ,..
Zar je neko očekivao u Stocu nerede?
Mirno jer nema SDAovca kaplana da razbija i udara posmatrace i predsjednika komisije
Reagiranja Milanović: Seljački ispad SDA, >> ahahahahaha... “Jasno je da time ciljano odajem priznanje cjelovitoj BiH i javi se nekakva stranka (SDA) iz susjedne BiH – inače bratska stranka HDZ-a, to su ti europski ‘pučani’, sve s kolca i konopca, i normalno im je da oni određuju o čemu će se razgovarati u Hrvatskoj,” kazao je Milanović.
moraju biti bez problema inace salju onoga mladjahanoga SDA seljobera da tuče (mada negdje se pogubio sakrio a mjesto mu onaj tuljan Zahiragic preuzeo)...
ima li zombija da glasaju po hercegovini...
Za samo 250 godina Srbi i Hrvati su etnicki ocistili od Bosnjaka sljedece BiH gradove/ opstine: Herceg Novi, Nikšić, Risan, Trebinje, Bileću, Gacko, Nevesinje, Ljubinje, Foču, Višegrad, Zvornik, Imotski, Vrgorac, Klis, Ljubuski, Livno, Duvno, Capljinu, itd.
@fbUser1580479242 A što je s Fojnicom, Bugojnom, Travnikom, Varešom, Tuzlom, Zenicom, Sarajevom....? Tko je koga čistio?
Nikad vas Bosnjaci nisu klali, zene vam silovali, djecu na nozeve nabijali. A vi bi ste sve ovo uradili i sa Srednjom Bosnom da se Bosnjaci nisu odbranili. Sta su trebali da se Srebrenica ponovi, ili Stolac?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imigranti cak glasanu jel moguce!!
Vidis ti ovo je skolska ustanovo beli!! Fasad sdanje iz Yuge.. Ova faasad skole biraci vam treba bit putokaz za koga da glasate!! Oni koji su vladali nisu imali kad je obnovit!!
Imal na listam preminulih jel ko primjetio! Vec ima neki procitale imena roditelja joji su umrli prije 20 god.
Cudo ovdje nema problema Sta se desava nesto smrdi tu
fikro pobjedjuje na sandžak ilidži našoj, svaki sandzaklija ilidže svoje je dao glas generalu Fikretu
Jel to onaj sto salje pisma poginulim borcima?
slao ne slao on je večeras pobjednik