Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije je da je ovo drugo,definitivno.
Bajni bosnjacki intelektualci iz \'\'zacaranog kruga 99\'\' bombarduju bosnjacki narod glupostima-a koleteralna steta tih glupih bombi su bosnjacki narod koji ne zna sta ce sa sobom.
Kada je narod glup i kada robuje navici da po defaultu konstantno glasa za iste ljude koji vladaju 20 godina, pljackaju, unistavaju i rasprodaju zemlju onda je svako produzavanje njihovog haracenja katastrofa ...
ja intelektualaca i govana!
Ima Muslimana iz Bosne koji su koji su visoki intelektualci kao npr.Mesa i Kusturica koji se nisu deklarisali kao Bosnjaci vec kao Srbi sto ustvari i jesu,ne samo po intelektu vec i po izgledu. Ovi vasi iz \'\'Zacaranog kruga\'\',a bome i vecina koje srecem po vasim mahalama su stvarno Anadolskog izgleda i intelekta,a ko ih je pravio ja to ne znam-pitajte njih.
dobro postenjacine ako Srbi koce na drzavnom nivou zasto vi to sve ne sprovedete na nivou vaseg entiteta? IMATE VLADU. SKUPSTINU...SVE ISTO KAO I NA DRZAVNOM NIVOU kako nama ne smeta da se trudimo evo ja cu vam odgovoriti zato sto ste nesposobni...Srbi su vama kost u grlu ali polako mi odlazimo...sta ce onda biti opravdanje? ja vam garantujem da cete uvjek biti zadnji u Evropi u svemu!!! jer Islam je takva vjera...ne dozvoljava da se razmislja...tj gdje svi Turci tu i mali Mujo...je osnovna deviza
U zemlji, niceg novog
500 godina nije malo, zato su srbi narod u evropi koji ima naj vise turske krvi, naucno dokazano, bio je i na yahoo.fr clanak o tome !
ali je tvoj intelektualni nivo visok Evropljaninu :D
A sto ovi bajni bosnjacki intelektualci iz -Zacaranog kruga 99- nesto nisu predlozili,vec samo divane kao besposlene domacice. Nizak je njihom intelektualni nivo vezano za ustrojstvo BiH po Evropskim principima,nizak jer oni nijesu Evropejci vec Azijati osmanlijskog korijena-pogledajte na koga vam lici ovaj Sadikovic ?