Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI NA IZBORE !!! Izbori su jedina nada da nešto promijenimo i da krenemo na bolje. DOSTA JE BILO !!!
Cekam sad onog bota sto citira Aliju Izetbegovica
“Veni vidi vidi” - A. Izetbegovic 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moj Bakir je nesretni slučaj 𝓐𝓵𝓲𝓳𝓪 𝓲𝔃𝓮𝓽𝓫𝓮𝓰𝓸𝓿𝓲𝓬
“Trezor nocas mora pasti” - Alija Izetbegovic
Bolje da si ga u umivaonik i...o nego sto si ono skalaburao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nema predizborne kampanje, ne bi nam se nikad nista ni otvorilo ni napravilo... Pametan covjek uci na tudjim greskama, srednje pametan na svojim, a glup ne nauci nikada...
Zašto se ne iskoriste njihove izjave 'Izgradio sam..' u istragama kod korupcije u javnim nabavkama? Jer se oni sami odaju gdje su oni lično zaslužni da se usmjeri novac, bez tendera. Pa se tako identifikuju za samim činom i njihovom zalaganju u usmjeravanje novca državnih obveznika nekim svojim havarija ili stranačkim partnerima.
Samo Bakir samo SDA! 💚👊🙃💚
"Ako Schmidt nametne izmjene Izbornog zakona, Zagreb de facto odlučuje ko će od stranaka iz Sarajeva biti u vlasti. Ko sluša Zagreb biće vlast, ko ne sluša vječna opozicija. Dakle, postajemo vazali Zagreba. I da ponovim pitanje: Zašto Bošnjaci u RS-u ne dobiju što se HDZ-u daje u FBiH?", zaključio je Bajrović.
Halloooo narode placamo svoje dzelate.Pod hitno ukinut finansiranje stranaka.
Jesu bosnje gluph narod
Pljacka
Drzava koja ima granice,al nema vladu.
Ima li gdje na prezentaciji klix članci plaćeni od strane trojke, njihovi skupovi, njihove promocije? iz budžeta je plaćen i onaj ko ovo piše...
Padaju u oktobru. Svi na izbore. Svaki glas je bitan. Nema više brojača da ih izaberu. Padaju 1000%!
Od Olova do Kladnja....pa tamo do Tinje...jos uvijek bilbordi SDA od 2018g. Ma dajte molim vas.
Dragi političari: ,,dabogda Vam mi, običan narod, preko Facebooka skupljali pare za Vašu bolsnu djecu, đonovi od obraza!
Nisu to građani, to su zaostale ovce! Građane su otjerali još davno iz BiH! Ostali su samo stranački dupelisci i korumpirani dupeuvlakači!
Pa to se radi zadnjih 20 godina šta je tu novo. veci problem je što lakomisleni pristaju na sve to i možeš ih kupit za 50-100 KM, znači toliko vrijedi njihov živpot
Ustaj narode, moramo ih srusiti.. Sad ili nikad..