Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miševiiiiiii hahahaha
av, av ... RS je drzava. Av, av Ahahaha Nego kad ce taj referendum? Nesto sto se Dodo umirio!
kome ste vi prijetili,hahahahahaha
ENES S. podpredsjednik pc,pa svirala himna BOSNE i HERCEGOVINE,a ce.talji stajali mirno hocete jos.
RAMIZ SALKIĆ izabran za podprdsjednika skupštine pc,šta cemo sad traktoristi,treba imati mu.da pic.kur.ine.
Ona je srpska, bila i ostace, postoji i postojace, a tebi ako se ne svidja dodji da nas ukines, samo nisam siguran u kom bi se stanju vratio u pederaciju bih.
Sta ce nama nanule, sta ce nama dimije, sta ce nama Poturica, kratkoh nogavica ! ! ! Parlamentarci R.S.
Treba pitati SDA i SBiH stranke koje su posljednjih 20 godina birane da bi stitile Bosnjacke interese, KAKO SE DESILO DA BOSNJACI KOJI SU 1996-te IMALI 20 POSLANICKIH MJESTA U SKUPSTINI RS-a DANAS U RS-u NISU NI NACIONALNA MANJINA ???? SDA hohstapleri su pokrali novac namjenjen za povratak, preko 14 miliona maraka, a direktno involvirani u tu aferu (Salko Beba i Fehim Bekan) nakon te pljacke nagradjeni su od SDA rukovodecim pozicijama prvi je Sef Kabineta ministra Crnkica a drugi je Sekretar Ministarstva rada
Cekajte..cekajte..sta su to bosnjaci ..ko su oni ?Samo malo da potrazim u knjigama 20-vijeka. Listam,trazim AZBUCNIM redom-nema toga u kljigama. Idem kod popa da vidim da li kod njega ima. Pope dodaj mi te tvoje mudre klnige ! Listam..listam-bosnjak..ooo! evo nadjoh ih.-pise; \'\'To su ostaci odpadnickog plemena od Srba i Hrvata koji su prisli Turcima da im budu sluge,poturcili se i dugo im sluzili.Kad su Turci napustali Bosnu nisu im dali da idu s njima,jer su imali bolje sluge nekakve Arbanase koje oni zovu Arnautima.
RS = genocidna tvorevina. bila i ostace.
Još se smijem kada bosanski muslimani misle da su Bošnjaci HA HA HA HA HA HA HA
ne kontam, pa sta je onda taj Suljkanovic, Srbin, Hrvat, Musliman, ostali?
Pa normalno da će biti bez bošnjaka kad toga u RS više nema
a sta je Enes??? nego lojko