Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala svima na čestitkama. A naročito onima 5% što sa dali glas meni. Naročito se zahvaljujem SDP-u iz Bosne i Hercegovine, a najviše predsjedniku Željki Komšiću. Nastavljamo putem Stjepana Mesića ka integraciji bosanskih Hrvata u svoju domovinu BiH. Uskoro ukidamo mnogo toga proizašlo iz tamnih vremena Tuđmana i Šuška. Idemo putem svjetla a ne tame, pravda je pobjedila. Pozdrav svim državljanima BiH od prijateljske države Hrvatske, vidimo se uskoro u vašem glavnom gradu Sarajevu.
Komsic nista nije uradio,priznao je rs izgradenu na genocidu i on vise nesmije imati podrsku normalni ljudi.
Hoće,hoće ,evo meni već povećana plata za 30%.Bravo Josipoviću samo tako.Idemo naprijed.
@MR SKENDI 11.01.2010. u 21:48 IZVINI ONO JE TREBALO IĆI ZA@HRVAT @@MR SKENDI Ma uredu je,predpostavljao sam da je greška.
IZVINI ONO JE TREBALO IĆI ZA@HRVAT
gospodo hrvati, kad rasturimo federaciju eto nas opet u knin davidimo kako je franjo napravio sranj.e
hrvat 11.01.2010. u 15:14 nikad necemo pristati na ovakvo rijesenje BIH,NEK VAM JE JASNO MUSLIMANI NIKADAAAAAAAAAAA @hrvat NIKADAAAAAA aaha aha ha ha ha a nikadaaaaaaaa aaaaahaaaha ha aha aha ahaa hahahahahaha:):):) adaaa haaha haha ha ha ha :) :) :) :)
@hErCeGoWaC sada se predstavljas kao neko iz herceg bosne , na nekom linku si @christanin i tamo se predstavljas kao sveti sava a na trecem si @SFRJ i tu si cak postao i partizan oficir OZNE sve sto ti je cilj je da pokazes kako BIH ne moze opstati bez yugoslavije
EU-a ima odgovornost zasto je dozvolila da GT-a postoji i da fasisti i nacisti danas i dalje prijete,ponizavaju,podcenjuj u,ucjenjuju,pljackaju i omalozavaju drzavu BiH-u i narod!EU-a je namjetnula entitet genocid tvorevine i pustila je cetiri godine divljacka i primitivna izzivljavnja srbskih hordi siledzija,ubica terore i jahaca apokalipse? Dal zna EU-a ko su srbi???nezna,nezna ona sta ceka surtra njenu djecu po cjeloj EU-i?! BiH-a je platila skupo svoju dobrotu i toleranciju dokle ce EU-a dozvoljavat da se histericna banda srbskih primitivaca i fasista i dalje igra sudbinom BiH-e i njenih gradjana? BiH4EVER!
Drzavna imovina je DRZAVNA imovina BiH-e a ne entitetska!Dokle ce DOZVOLJAVAT bsoanskohercegovacki politicari i Visoki Predstavnik G-in Inzko ovakvo UCJENJIVANJE i ponizavanje drzave BiH-e i njenih gradjana?! Ovaj naduhani fasista i lopov s laktasa treba bit vec odavno iza resetaka a ne da pljuje po onom sto mu daje hljeba jest a to je DRZAVA Bosna i Hercegovina! Dosta vise bolesne srbske diktature primitivaca i bande koja se siri po masivnim grobnicama,koncentracionalnim logorima,rezultatu silovanja,barbarije i terorizma srbskih horda ubica! DOSTA srbske diktature i aparteida,fasizam je jedino nastanjen i postoji u genocid tvorevini u cijeloj Europi?Dal je svjesna Europa sta nam je namjetnula i sta trpe vec godinama gradjani BiH-e?!! BiH4EVER!
ja radim, svega mi... 25 sati dnevno za boljitak gradjana grada Zagreba. Hahahaha
Uvodim vize za sve nezaposlene Hercegovce u RH. To znaci za sve
@MR SKENDI 11.01.2010. u 18:25 A KO TEBE PITA ZA UREĐENJE DRŽAVE.S TOBOM SE MOŽE PRIČATI O UREĐENJU ŠTALE. @@MR SKENDI Po čemu ti to zaključi,kao tebe netko pita za uredjenje države a mene ne,kao s tobom se može a samnom nemože, gdje si ti tu školu zavržio,ako imaš kakve argumente izvoli,spreman sam na raspravu a ako nemaš ne komentariši moje postove bez veze.
@xx kada će Bošnjaci birati između dva socijaldemokrata po određenju a ne stalno birati fašiste iz SDA
Ova tkzv. drzava treba stvarno da se raspadne