Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Goraždu je Hrvat Edim Fejzić a u Bihaću je Hrvat Mirvet Beganović
Nije govno već se cuko usro
Pitajte dr. Opsenicu kako su mu se zvali roditelji, pa ce te na osnovu toga odmah otkriti da je on pravoslavan ( srbin). On je samo poceo da govori da je katolik (hrvat) u aprilu 1992. god. kada je u Mostaru poceo rat, a sve samo radi toga da bi zadrzao radno mjesto ljekara u Medicinskom centru. On vjerovatno nije nikada u Maticnom uredu trazio da mu se mijenja nacionalnost od srpske u hrvatsku.
glas za DF ili SBB je glas za SDA
Ma prodaju vjeru za večeru ovi naši političari
do koje granice su ovi foteljasi podigli nivo svog bezobrazluka da vise ni nece da dolaze u fotelje, u kojima ni ranije nisu nista radili ali su ponekad dolazili. nakraju ce foteljasi i uhljebi samo uzimat drzavni novac, bez da se i pojave na radnim mjestima. ovi vise ne šišaju ovce, oni ih j*bu
Bio je blještav, ustvari mijenjao je boju. Ustvari bio je žut, zelenkaste boje. Povremeno. Onda sam iznenada, začudio sam se jer sam primjetio da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pritom ne okreće. A ja sam znao da se avion morao kretat' jer sam ga upalio i sve. Međutim, motor je mirovao sve je stajalo.
Ah meni je isto ko god, njemu ce u dzep. Nece meni.
Cuj kaze zanocio kao Hrvat, a probudio se kao Srbin.Cekaj ba, koja je ovo zahebancija. Zar ovaj kamenjarac Opsenica do prije 100 i kusur godina nije bio Srbin, pa se probudio kao Hrvat.
Ova država neće opstati ako se ovako nastavi. Jer kad ne bude više dolazila pomoć iz inostranstva i nema se više sčim, onda je gotovo. Nijedan bošnjak nebi smio ništa uložiti niti rad niti nova u RS, jer može to sve izgubiti. A isto tako oni koje bi se rado žrtvovalo za neki opstanak, trebalobi prevesti u FBiH. Ovi političari prodaju ljudima svašta a neće da im objasne što to znači kad imaš neku autonomiju, a što znači kad imas granicu i teritorij koji se zove Republika.
hocemo da nabrojimo sve muslimane koji su se izjasnili kao srbi il hrvati da bi dobili odredjene pozicije? dug je spisak...
I Željko Komšić nije Hrvat a obnaša funkciju člana predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda...i ne smeta mu
opet ce SDA izgurati HDZovca, kao sto su prosli put Puzigacu. da zajebu SDP, makar drzava propala
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 SAMO U BOSNI I HERCEGOVINI SVAK MOŽE BITI ŠTA GOD HOĆE 🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ŽIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA ZEMLJA LJUDSKIH SLOBODA 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ŽIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA ZEMLJA LJUDSKIH SLOBODA 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ili stolar Hamo, koji je ustvari zenski vanzemaljac i modni guru