Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavljaju ovi zločinci iz UZP svoju teoriju o ugroženosti.
prepale se ustase!
Ustaska propaganda.😋
Hrvati će spasti na 10. šupaniju i 2 kvarta u Mostaru i održavati se kao nacionalna manjina u "kulturnim domovima" kao u Njemačkoj. Sve su ovo posljednji trzaji UZP agresije
@seIjober02 Alejkumu selam evo kucam na google maps....niđe te Herceg Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E Denjo, sad ces biti smijenjen. Ili jos gore, ostat bez posla skroz. Ako su rekli da je bila tuca ti bi trebao potvrditi jer ako je njima u cilju da migrante prikazu kao sigurnosnu prijetnju, ne znam sto im stojis na putu 😂😂😂😂😂
Sve je to normalno, bilo je tučnjava i po Skandinavskim kampovima svaki dan, ništa čudno to nije, niko se nije uzrujavao od domaćina...
tučnjave ?????
Hrvati će spasti na 10. šupaniju i 2 kvarta u Mostaru i održavati se kao nacionalna manjina u "kulturnim domovima" kao u Njemačkoj. Sve su ovo posljednji trzaji UZP agresije
SVE JE OVO UZP - va TEORIJA ZAVJERE KOJA SE KREIRA U ZG.
smiljko sagolj - dijana culjak skola propagande!
A šta mislite da će ovaj reći osim kako je sve divno i krasno u centru. Od toga mu zavisi radno mjesto. U roku od par dana nestalo mu više od pola migranata i nema pojma gdje su, a i dalje priča kako je situacija pod kontrolom.
Druga grupa od 4500 migranata po rasporedu ide za Međugorje rekao je ministar Mektić.
@jamezdin30trideset Ko nadje gospu dobija papire za EU
@Dino Z "Where's Charlie?" se pretvara u "Where's Gospa?"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje i migranti nego potomci iz mješanih brakova. To je veliko ZLO
Zar je uopšte i moguće da HDZ-u neko nešto vjeruje, osim njihovih nepismenih glasača, ratnih zločinaca i profitera, utajivača poreza?
HNK - Hrvatski Neostvareni Kanton
Turci, prvog dana brojno stanje migranata 270, danas 126, pa će vam netko vjerovati da je sve u redu?! Malo morgen.
@kumStipe Kopile agresorsko, Hrvati su se posljednjih godina potvrdili kao veći lažovi i od Srba, što je zaista teško postići. Srbi su za vas gospoda.
@farecar Turčine, za džaba presude plaćene arapskim novcem kada zdrava logika i stanje na terenu kaže da nikako ne mogu biti agresor na svoju kuću. A o potomcima Turaka i Poturica kao agresorima bi se dalo pričati kao i o njihovim lažima. A što se tiče stanja u Salakovcu, najbolji su pokazatelji brojke i izjave ovih nesretnika koje ste tamo na silu smjestili u nadi da ćete im dati državljanstvo i jednog dana bošnjakizirati.
Kaže cjelovita (3 dijela ne mogu bit više različita), nezavisna (zavisi od dijaspore, Europske Unije, Turske, Rusije, SAD) Bosna i Hercegovina.