Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Famozno da pod izgovorom da bjeze od rata, nema niti jedne zenske osobe(barem ne na slikama)...cudan je to neki rat u kojem zene ocito same ratuju
...ovakvi samo izazivaju rat...
Njemačka je primilila katoličke, sad je red da se u BIh inszalira jedno dva miliona kurda i muslimana iz Sirije. Bakir je pripremi već mnoge resorte a u Sarajevu se uzred ZIME GRADE RESORTI, a Sebija priprema bolničke kapacitete RASTJERIVANJEM BOSANACA. IStovremeno tu su i PRIVATNE ARAPSKE ljekarske ustanove da ne bi bilo jezičkih problema ?????? SVE JE DOBRO ISPLANIRANO I ORGANIZOVANO !
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Gledaj im jakni, odjeće, obuće, torbi, mobitela, satova...čak za cigare imaju. I onda se neki pametnjakovići nađu porediti ove MUŠKARCE sa našim ex-Yu izbjeglicama?!?!?! Sa ženama i djecom koji su U KESI i opancima bježali i spašavali živu glavu??? Ovaj ljudski otpad deportirati iste sekunde nazad u matične zemlje!
ma neka ih ba, nek ima domaća raja šta šanit neko vrijeme.. kad vide gdje su dosli otiće sami
@feferonx smece si ti smradu jedan glupi!!!, kao da su u Mercedesima dosli. Sta ti kazes, Zasto su prosli pola sveta I pobegli iz svojih domova?
Allah zna , sta je naumio sa muhadzirima. Dok jedni odlaze drugi dolaze .
Jadni ljudi, gladni izmuceni, bjeze od rata. sve su im unistili zlocinac Asad i njegovi bogati mentori, akobogda da se i njima vrati ISTO! Uostalom nije davno bilo kada su 100000 bih izbjeglica potrazilo spas u zapadnim zemljama, zasto nas ovo kao '''cudi'' uostalom i danas odlaze.
Tako su eto jadni i izmuceni da prelaze hiljade km kako bi se po svaku cijenu dokopali dzabakuka u najrazvijenijim drzavana EU i to kjafirskim. Jadan i izmucen covjek bjezi na prvu sigurnu lokaciju i ne ide hiljadama km dalje krseci sve zakone, propise i norme drzava u koje ilegalno ulaze, ilegalno se zadrzavaju i ilegalno prolaze na putu ka zeljenom im destinaciji. Nikome u Evrooi nisu potrebni i treba ti bez milosti vracati. Porediti ih sa izbjeglicama iz Bosne 1992. je bolesno.
uskoro se pravi velika albanija koja će brzo propasti i svi oni koji je podržavaju
dolaze pomoći svojoj braći u Fildžanistanu sa natoom u borbi protiv Rusije kad će konačno i izgubiti.
Najedi se GOVANA iz FILDANISTANA...nego kako je u VUKOJEBINI sa jednim gradom???
svaka ptica svome jatu leti.
POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU vazda bilo i biće!!!
sve radno sposobni muškarci, nigdje žene i djeteta ??
@DrVejsilHetjimitj , ocito je da su bili na sigurnoj lokaciji i da je njihov put dalje od te lokacije cisti kriminal.Niko u EU nije duzan da ih izdrzava niti njihove familije.Zato, bez milosti vracati nazad!
@DrVejsilHetjimitj, a ko ih to goni da idu preko Sredozemnog mora!? Ko ih to goni da idu ka EU!? Toliko su ludi i toliki fanatici da su spremni zrtvivati i vlastitu djecu samo da se domognu dzabakuka u EU. Treba to bez milosti vracati nazad i time im izbiti iz glave da ce se moci domoci EU!
idite bolje poginut rahat nego se ovdje patiti
Hrvatska sve vraca.Dzaba im je.U njem se hvale prvi put vise deportiranih nego novih trazitelja!
Je li to Merkel izjavila? Hahaha, baš ćemo njoj i njenim podanicima vjerovati. Dok Alice Weidel to ne izjavi nema šanse da je istina.
Sjetite se El Shatt-a
Stvorite ravnotezu sa min 30 000 🏃🏿🏃🏿🏃🏿🏃🏿🏃🏿🏃🏿
Svi oni sto pljuju po zapadnim zemljama, eto vam prilike da pokazete koliko ste drugaciji.
Ovo su garant oni najveci lopovi kao sto su i iz Bosne bjezali
Air maksice ko moja kirija
Ne budi takav, to su jadne izbjeglice! Moramo im dati sve što požele! To što nose Air max patike i Tissot satove, to nećemo gledati
A sta je ovo? Sve muskarci!
Pa normalno, mušarci su ti koje traže da idu u rat. Nisu budale da za političke igre rizikuju gubitak ruku, nogu ili života. Hoće da na mirnom mjestu nastave život kojeg su im blesavi domaći i strani političari do sad sasvim zasrali.
@sezam.susam A žene i djeca to ne zaslužuju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)