Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se vidi po skupim plakatima i posterima koje stranke imaju najviše para,a nek demobilisani borci i penzioneri razgledaju njihove plakate i cekaju njihovu sadaku.
NB nije stranka. Zato i nemaju pravo na pare, zato i tvrde da su protiv toga. Daj im marku pa ces vidjet postenja.
Zato što imamo finansiranje stranaka iz budžeta namnožilo se 150 stranaka i desetine nezavisnih kandidata. Politika je biznis na račun poreskih obeznika i svih građana. I onda mi kažu - neću da glasam. A dušu nam vade...
Sefer Halilovic za presjednistvo... I Zeljko Komsic.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Avaz nije objavio riječi o profesoru Hadžikadiću jer je svjestan da je najbolje držati ovakvu intelektualnu veličinu u informativnoj blokadi. https://mirsadhadzikadic.ba Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN
Samo Mirso Hadzikadic. #pravipredsjednik
#jebotionmateratinjemu
A sta je sa ovima https://gradjanskisavez.ba/program/#skidanje-stranaka-sa-budzeta
18 miliona godišnje stranke uzimaju, odnosno 1.500.000 KM mjesečno
nikad cuo za pola ovih “stranaka”
NB jedina prava stranka
ZA BOLESNE TREBA DAVATI NOVAC IZ BUDZETA A POLITICARE PLACATI SMS PORUKAMA PA KO UPLATI, UPLATI!!!
Treba ovom narodu sve uzeti. Svaka njima čast.
Sve stranke trebali bi da finansiraju njihovi clanovi.Onda izvoli neka te vode gore ili dole.Nezavisni blok moze opstati dok Soros finansira i gotovo oni se raspadaju.Nego narode plati i uzivaj!!!
E sad se sjetite koliki je problem naći 5-6 miliona KM za povećanje plata ljekara!
Kako je SDP odgovorio? Ako oni nisu za ukidanje ovog onda nema za koga glasati.