Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno je sazrelo vrijeme da višemandatni predsjednik sindikata radnika u zdravstvu HNK Tufek Osman,preda duznost nekome agilnijem,jer odavno vec sindikat koji vodi nema reprezentativnosti!!!
Ne može Klixovci izbiti raskol, može samo nastati raskol, a izbiti može rat, sukob, itd. Ništa, svi u osmi razred osnovne.
Jel' po nacionalnom šavu raskol?
Zvučaće vam nevjerojatno ali odgovor je Ne.
@TheKli Da, kao i u drugim kantonima osnovan je strukovni sindikat doktora med i stomatologije koji traži svoj kolektivni ugovor i ista prava koja su dobili doktori u drugim kantonima. Drugi sindikati okupljaju medicinare, čistačice, portire, vozače, itd., ima ih jako puno, masa je izmišljenih radnih mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvatska vlada pomaže i bolnicu u Mostaru,zadnja donacija iz prošlog mjeseca je 40 miliona kuna...đesu pare?
@crvenabagra Oćeš reći da su potrošili na domjenke ili po našem za guzičenje
HDZ unistio mostarsku bolnicu !
Niste valjda ocekivali da ustasa koji samo za sebe krade uradi nesto dobroza narod
Naravno da ce izbit nesuglasice,ljudi se bore i hoce zaradit,nisu od sadake i ako bogdadne i ako dragi alahdadne,Hrvat sa svojih deset ruku zaradi,a neko drugi kuka i place
@burek1 od sira zasto onda imamo pucku kuhinju?Kad je burek od sira zastarjel sta cemo s,njim kad se usiri, ubudja i zasmrdi?
Sindikat ko sindikat. NIšta to
Jao novinara i pravopisa! De skinite ovo sa stranice.