Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam samo da je rekla:prestanite biti Zidovi i budite ljudi..... Na osnovu ove recenice mogu reci;Zena je O.K.
sta je ona napisala novu knjigu gospodara prstenova ili harija potera? haahahhah moram ju nabaviti.....
Vedrana je kraljica! Realna i otvorena do bola. Njene knjige gutam u dahu. Izuzetno duhovito, ironicno, inteligentno s jedne strane a istovremeno otuzno istinito, prakticno i primjenjivo stivo. Zdusno preporucujem zenama iznad 40-te.
Za Gorana: Bravo. Pgotovo Jergović, ali ne samo Jergović, Ivančićevi romani su bolji od obadvojice navedenih. Mlakić je odličan. Veličković. I da, Vedrana je odličan pisac. Malo nekonvencionalna, teško svariti stil na početku, ali kad se jednom ufuraš onda ide. A ovaj hablećina što je kritikovao Amira je sam sam diskvalifikovao spominjanjem Coelha :D Mogao je vala još i Dan Browna spomenuti, pa da bude potvrđen kao definitivni idiot.
Naučila titina stoka na džabaluk.
Prijatelju sto ruzis Amira, meni je recimo Jergovic bolji i od Andrica i Selimovica zajedno i sta cemo sad? Ukusi su razliciti, zar ne:-)
OVE POTURICE NE MOGU A DA SE NE BRUKAJU. BAS STOKA STO NEKO RECE
jeftin trik Vedrana, jeftino i plitko...!!!
jeko ova stara ofajla? al cuj pobili se, sestrem, pa to samo kod nas ima, samo nek je dzabalesku, ajle mi... cuj oca mi pobili se, hahahahaha
@jan je vedra... e moj primitivac..po cemu ti to zakljucujes da sam ja \"vedrana\" ili \"neko ko je poznaje\"..kao prvo mene zaboli za nju, nit je poznajem, nit znam ko je..ja sam rekao \"iz PRILOZENOG CLANKA se vidi da...\"...a to sto si ti toliko pametan pa citas komentare onako kako ti zelis, a ne onako kako su napisani samo pokazuje koliko si u stvari pametan...;)) nije zvaka za seljaka, a bogami ni za papka :)
E sto me naruzi bolan,prihvatam kritiku mozda si bas u pravu...........
Obozavam ovu zenu
Jan je vedrana rudan il neko ko se s njom vidi svaki dan. Nema potrebe da me ubjedjujes u suprotno, hocu samo da si svjestan da neko to dobro zna :)
@jan sta je jarane?? to si se nasao u mom komentaru pa te istina zabolila?
ej,djeco,ne za....vajte se sa mnom,ja takvima otkidam jajca!!!